.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Voimapuutarhassa riittää lunta!Kamerani on ollut lomalla pitkään ja odottaa edelleen kevättä. Nyt kiersin pihalla napsimassa nämä kuvat, että näkisitte miten paljon täällä on vielä lunta. Tampereelle on tunnin ajomatka ja siellä on lumetonta. Joka kevät sama juttu. Täällä tullaan viimeisinä kevääseen, sillä ollaan niin korkealla ja lumi viipyy pitkään. Narsissit kukkivat ainakin pari viikkoa myöhemmin kuin Tampereella. Lohduttaudun sillä, että voimapuutarhan kasveilla on hyvä olla lumen suojassa. Pressun alla talon hirret saavat vielä hetken odottaa.

2 kommenttia:

  1. Onpa vielä talvista! Mutta ensi viikon lopulla alkaa käsittääkseni lämmetä ainakin täällä etelässä. Ehkä sitten pian pääsetkin puutarhahommiin ja kukkasia ikuistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Äsken kävin ulkona ja siellä lauloi mustarastas, joten keväisiä ääniä alkaa olla lumesta huolimatta. Poikkesin blogissasi viime viikolla ja löysin linkin jossa kamera seuraa merikotkan pesintää. Sitä on ollut hieno välillä katsella. Kiitos, että jaoit linkin.

      Poista