.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Miten käytät voimakortteja ja muistikirjaa & videoPALAPELIN PALASET YHDISTYVÄT

Muistatko Voimapuutarhakurssin? Kurssi on ollut uudistamisen vuoksi tauolla. Ei ole helppoa toteuttaa ideaa sellaisena kuin se on mielessäni. Nyt olen saanut uusia palasia voimapuutarhan palapelissä yhdistettyä.

Voimapuutarhakurssilla voimakortit olivat tärkeitä, kirjoitettiin muistikirjaa ja analysoitiin voimakorttien kasveja ja runoja. Nyt helmikuussa syntyivät uudet sähköpostitse lähetettävät voimakortit ja huomasin, että ne ovat kuin voimapuutarhakurssi: Saat säännöllisesti voimakortteja ja kirjoitat niistä omia tuntemuksia muistikirjaasi. 


INTUITIIVISUUS

Tässä uudessa versiossa on samaa henkilökohtaisuutta kuin kurssissakin, sillä valitsen voimakortit intuitiivisesti. Tuo intuitiivisuus on sanana aika outo. Tarkoitan sillä sitä, että sekoitan voimakorttipakkaani, keskityn henkilön nimeen ja lopulta pakasta pomppaa voimakortti, joka on se valittu oikea kortti. Olen tehnyt tällä tavalla niin kauan kuin muistan ja monenlaisilla korteilla. Meillä kaikilla on tuo sama herkkyys ja intuitiivinen vaisto olemassa. Joskus on vaikea luottaa omaan vaistoon ja tarvitsee viesteille vahvistusta.

Täällä blogissa on joka viikko kaikille yhteiset voimakortit. Niitä voi hyödyntää ja tehdä omia muistiinpanoja niiden kautta. Tai voit tilata minulta juuri sinulle tietylle ajanjaksolle valitut voimakortit.
OLEN MUKANA

Eilen aloitin uuden muistikirjani. Sain sen äidiltäni joululahjaksi. Samalla kun lähetin maanantaina voimakortit tilaajille poimin voimakortin minullekin. Aion olla mukana kirjoittamassa ajatuksiani ja toivon, että ehdin jakaa blogissa säännöllisesti ideoita muistikirjan kirjoittamiseen. Tilaajat saavat A4 kokoisen tulostettavan voimakortin, voimarunon ja kasvin opastuksen. 
Leikkasin kuvan ja tekstit erilleen, että ne mahtuivat kirjaani ja jätin väliin kirjoitustilaa.


Voimakorttien käyttöohjeet kiinnitin kirjan taakse talteen. Lähetin käyttöohjeet myös tilaajille erillisenä liitteenä, joten ne voi helposti tulostaa. Mietin pitäisikö minun lähettää postitse tulosteita heille, joilla ei ole tulostinta käytössä. Voisin lisätä Kukkien kauppaan vaihtoehdon. Postituskulut kyllä nostavat hintaa. Sähköposti on edullinen vaihtoehto. Se on nykypäivässä hyvä asia. NÄIN KÄYTÄT VOIMAKORTTEJAKiitos sinulle, että kuljet Sydämesi poluilla voimakorttien matkassa. Ajatuksissani lähetän sinulle voimakorttien mukana paljon hyvää energiaa. Pysähdy joka päivä hetkeksi voimakortin äärelle. Hiljenny, hengitä syvään vähintään kolme kertaa. Jos tahdot, voit pyytää tukea johonkin tiettyyn asiaan. Valitse itsellesi sopiva ajankohta. Tee voimakorteista hyvä tapa. Parhaiten onnistut liittämällä korttiin keskittymisen jonkin päivittäisen tekemisen yhteyteen. 


Laita voimakortti paikkaan, jossa se voi muistuttaa sinua sisimpäsi viesteistä. Tärkein viesti on kuvan viesti. Mitä kuva sinulle merkitsee? Entä teksti, löydätkö siitä merkityksen itsellesi? Tarkkaile päiväsi sattumuksia ja kuuntele sisimpäsi viestejä. Suosittelen, että kirjoitat merkintöjä muistikirjaasi. Näin voimakortin kasvi ja sisimpäsi alkavat avautua sinulle yhä syvällisemmin. Myöhemmin sama voimakortti saattaa tulla valituksi sinulle uudelleen ja se vahvistaa entisestään kortin merkitystä. 

VOIMAPUUTARHA KASVAA JATKUVASTI

Lisään Runotalon nettisivuille Voimapuutarhaan joka kuukausi uusia voimakortteja. Voimapuutarha vahvistuu ja kasvaa kanssamme. Muistathan poiketa poluilla. Voimapuutarha on aina avoinna ja odottaa kulkijoita. Kun kuljet sydämesi polkuja vahvistat samalla polkuja kanssakulkijoille. Näin kaikkien on keveämpi kulkea. 
Tein viime kesänä voimapuutarhakurssivideoita, jotka eivät ole olleet julkisia vaan ainoastaan kurssilaisten käyttöön. Julkistan kurssivideot yksi kerrallaan inspiraatioksi. Kesällä teen uusia videoita voimapuutarhassa, mutta en vielä tiedä tarkalleen mihin tarkoitukseen niitä teen. Ehkä jaan nekin täällä blogissa kaikkien iloksi.VOIMAPUUTARHAKURSSIN ALOITUSVIDEO

KULJETAAN YHDESSÄ

Toivon, että innostut aloittamaan oman muistikirjasi. Voit tehdä sitä blogin voimakorttien kautta tai tilaamalla minulta voimakortit sähköpostiisi. Painetut voimakortit sopivat myös muistikirjan kanssa käytettäväksi. Minusta olisi hauskaa, jos meitä olisi iso joukko kirjoittamassa muistikirjoja ja kulkemassa sillä tavalla Sydämen polkuja.


RunoTalon voimapuutarha - voimakortit, voimarunot, etäkurssit: Voimarunot & voimakortit vko 11: Sydämeni on valon lähteeni

Voimapuutarha on täällä RunoTalossa, mutta jokaisella meistä, sinulla ja minulla on oma erityinen voimapuutarha itsessämme, sisällämme. Usein tuo voimapuutarha on meille näkymätön, mutta hetkittäin hiljaisuudessa ja pysähtyessämme voimme saavuttaa yhteyden oman puutarhamme ytimeen, sen sydämeen. 


RunoTalon voimapuutarha - voimakortit, voimarunot, etäkurssit: Voimarunot & voimakortit vko 11: Sydämeni on valon lähteeni

Todellisuus on oma valintasi. Voit valita olla yhä enemmän voimapuutarhassasi ja sydämessäsi. Voit valita elää joka hetki sydämesi viitoittamalla polulla kulkien kohti sitä rauhan paikkaa, jonka voit löytää omassa sydämessäsi, omassa voimapuutarhassasi. Matkaa on tehtävä, polku ei tule kuljetuksi ellei sitä astele, ellei päätä kulkea eteenpäin avoimin mielin.

RunoTalo: Voimakortit viikolle 49


Luottamus on tärkeää, luottamus omaan itseen, niihin viesteihin joita sydämesi sinulle viestii. Voimapuutarha on paikka, jossa voit pysähtyä, rauhoittua ja vastaanottaa sydämesi viestejä. Anna sydämesi johdattaa sinua ja luo oma kaunis voimapuutarhasi, oma sisäinen maailmasi, joka loistaa kauttasi ulospäin maailmaan.
ALOITA OMA KIRJASIJoko sinulla on oma muistikirja valmiina? Voit tehdä kirjasi mistä tahansa vihosta tai muistikirjasta. Tai voit tilata erityisen muistikirjan: Runotalon Kukkien kauppaan on tulossa lähiaikoina uusia muistikirjoja - kunhan löydän oikean vaihtoehdon - ja TuuliHelmen uudesta Käsintehtyjen kirjojen nettikaupasta löydät yksilöllisiä käsintehtyjä muistikirjoja.

Kaikki tilattavissa olevat voimakortit - painetut ja sähköiset - löydät täältä.

Uudet voimakortit julkaisen täällä blogissa joka perjantai.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti