.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Visualisoi uusi koti tai auto aarrekartalla



RunoTalo



MITEN VISUALISOIT 
UUDEN KODIN TAI AUTON AARREKARTAN AVULLA
&
 MYYT VANHAT POIS



ONNELLISUUS


Etsitkö uutta kotia tai autoa? Että voisit löytää uuden asunnon ja olla siellä jatkossa onnellinen, sinun on pystyttävä rakastamaan sitä paikkaa jossa asut nyt. Sama juttu auton kanssa. Tällainen positiivinen ja rento tunnetila edistää myyntiä ja asunnon vaihtoa.



AARREKARTAN TESTAUS


Kokeilin visualisointia käytännössä myydessäni autoani. Se oli isohko maasturi, joka kuluttaa paljon ja on aika harvalle sopiva vaihtoehto. Laitoin autoni myyntiin, sillä tahdoin jäädä kotiin tekemään etätyötä omassa yrityksessäni. Tein ensin normaalin aarrekartan, jossa oli autoni kuva ja päällä iso teksti: Onnellisesti myyty vko 41. Kiinnitin karttani vuoteeni yläpuolelle, että muistaisin visualisoida aamuin illoin. Aikaraja ohittui ja aarrekarttani ei ainakaan heti tuottanut tulosta. Mutta sitten...


I have the power, I have the courage I need. www.runotalo.net



KIITOLLISUUDEN AVULLA AUTO MYYDYKSI


Seuraavaksi tein kiitollisuuden harjoituksia. Kirjoitin perusteellisen listan. Kiitin autoni turvallisuudesta ja listasin kaikki ominaisuudet, joita arvostin autossani. Tämän jälkeen ei kulunut kuin viikko ja sain autoni myydyksi. Maasturini osti nainen, jolla oli ollut aiemmin samanlainen auto. Hän oli jo jonkin aikaa seurannut myynti-ilmoituksiani netissä.




VAHVA TUNNE ON TÄRKEIN



Suosittelen kiitollisuuden harjoituksia, jos olet myymässä tai ostamassa asuntoa tai autoa.  Samalla on hyvä pitää esillä aarrekarttaa, jossa on kuvia uudesta unelmasta. Koti on tärkeä unelmoinnissa. Se on kiitorata unelmiin, sieltä nouset siivillesi. Lisäksi on hyvä oikeasti valmistella vanhaa kotia tai autoa myyntiin. Siivoa kaikki turha pois. Samoin voit toimia minkä tahansa toteutettavan asian kanssa.

Jos lähdet vaihtamaan autoa autoliikkeeseen, pakkaa heti toiset renkaat mukaan ja siisti auto sillä mielellä, että tulet toisella autolla takaisin. Elä kuin tavoite olisi jo totta. Tärkeintä on vahva kiitollisuuden ja iloisen sisäisen liikutuksen tunne.

Kannattaa muistaa, että ei ole hyvä keskittyä siihen mikä ei miellytä nykyhetkessä. Sellainen luo vain lisää samaa vanhaa olotilaa. Jos tahdot muuttaa elämääsi, muuta ensin ajatuksesi ja tunteesi.



RunoTalo: Kurssi-ilta viikko 42



LISÄÄ AIHEESTA

Aarrekarttakurssissa on menossa viikko 3: Aarrekartan valmistaminen -> katso tästä
Kaikki aarrekartan teko-ohjeet viikot 1-4 -> katso tästä
Vaurautta aarrekartan avulla -> lue tästä
Tilannepäivitys: Olin saanut autoni myytyä ja irtisanoutunut työstäni tavaratalossa -> lue tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti