.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Voimakortti Sinulle tähän hetkeesi


voimakortti LöydänAjatukseni on valoa nopeampi,

se voi kiitää kuin raketti

sinne minne sen tahdon kulkevan,

sillä niin on valo ja rakkaus yhtä

ja se voima on oleva minun sydämessäni

kätkettynä odottamassa

että valjastan sen käyttööni,

että tämä pallo voisi olla se mikä se on,

että se olisi valmis rauhaisa satama

mihin voin tulla käymään sitten

kun löydän todellisen itseni,

sen joka on suurempi kuin yksikään valtameri,

sen joka sisältää kaikki tähdet ja avaruuden,

sen jolle kuutamoinen tervehtää iloisesti

ohi matkatessaan.
POLUT ja NÄKYMÄT VOIMAPUUTARHASSAJokainen voimapuutarha on erilainen. Ei ole olemassa väärää tai oikeaa, ei parempaa tai huonompaa. Kulje oman sydämesi polkuja ja luo omaa sisimpäsi voimapuutarhaa. Kulje polkuja tarpeeksi usein, että ne vahvistuvat. Asettele itsellesi merkkejä polun varteen, että muistaisit mistä kääntyä minnekin ja milloin. Rakenna itsellesi kauniita näkymiä, sydäntäsi ilahduttavia yhdistelmiä. Luo sellaista mikä on sinulle tärkeää ja rakasta. 


Tiedä, että voimapuutarha on näkymätön ja silti yhtä todellinen kuin tunne nipistäessäsi käsivartesi ihoa. Kyllä, sinä olet hereillä, etkö olekin? Anna sydämesi valon loistaa maailmaan, tunnista oma säteilysi ja löydä sen heijastus kaikkialla ympärilläsi. Sinä et ole yksin. Voimapuutarhan poluilla on paljon kulkijoita. Heistä jokainen jättää oman jälkensä poluille ja heistä jokainen luo oman osansa puutarhasta. Rakkauden ja löytämisen ilon loiste lämmittää jokaista kulkijaa matkallaan. Voimapuutarhan poluilla on keveä astella.OPASTUS


Sinun sydämesi on sinun tärkein oppaasi. Ole rauhassa ja tunnista sydämesi viestit.
Kuuntele sisintäsi ja opi joka päivä lisää. Ole kiitollinen kaikesta minkä löydät itsestäsi. 
Olet täydellinen.SIEMENET


Poluilla on paljon erilaisia siemeniä. Jokainen meistä kylvää niitä ympärilleen. Osan kylvämme tietoisesti ja osan tiedostamatta. Siemenistä kasvaa uusia asioita. Kierrämme samoja polkuja yhä uudelleen ja kohtaamme sen mitä olemme aiemmin kylväneet. Näemme ja tunnemme myös sen mitä toiset ovat kulkiessaan kylväneet. 


Voit päättää mitä kylvät. Jos kylvät ilon siemeniä, voit olla varma, että seuraavan kerran saapuessasi polulle saat poimia ilon kukkasia matkaasi. Jos olet kärsivällinen, saat myös uusia siemeniä ja yhä lisää ilon kukkia kasvamaan. Voit antaa siemenistä ystävillesi tai ihmisille joita tapaat polullasi. Jotkut siemenet itävät nopeasti ja helposti. Toiset siemenet vaativat kylmän ja ankaran talven tullakseen valmiiksi. Jokainen hetki on kuin siemen - uusi alku, mahdollisuus.


***


Voimapuutarhassa on lisää voimakortteja. 2 kommenttia:

  1. Kiitoksia voimista tähän päivään :) Nämä lauseet jäivät mieleeni ja antavat voimaa tämän valkean lumisateen keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi taitaa tuoda kevättä tullessaan - onneksi :) Ole hyvä, kiitos sinulle <3

      Poista