.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Aika toteuttaa unelmia


Runotalo, Runotalosta tekemäni aarrekartta, jossa olen sijoittanut valokuvasta irti leikatun talon lammen rannalle. Tarkemmin kartasta Aarrekarttamaailmassa.

Jälleen on Runotalossa aarrekarttakurssin vuoro. Lupasin, että uudistan oman aarrekarttani tämän kurssin aikana. Lähtisitkö sinäkin tekemään oman aarrekarttasi nyt maaliskuun aikana? Tällä viikolla tehdään tunnelmakartta, joka auttaa selvittämään alitajunnan viestejä ja tarkentamaan sitä kautta unelmiasi. 

Runotalon kuva on tuossa yläpuolella. Se on minun isoin aarrekarttahaasteeni. 

Runotalo Projekti, hirret odottavat pressun alla tontille pääsyä. Keväällä 2015 tontilla jatketaan ja toivottavasti hirret alkavat rakentua seiniksi.

Todellisuus minun unelmassani on tämä: Runotalon hirret ovat vielä pressun alla odottamassa. Näin ei pitäisi kirjoittaa. Todellisuudessa elän jo hetkessä jossa talo on valmis. Minun on avattava joka päivä ovi tupaan ja tunnettava ilo sydämessäni. Se on visualisointia. Unelma on elettävä todeksi.

Runotalo Projekti

Onneksi viime kesänä saatiin paikka valmiiksi ja edistystä on sekin, että talolla on tontti. Teen aarrekartan, joka tukee Runotalon valmistumista. Pystyttämisen on tarkoitus alkaa niin pian kuin mahdollista. Tulee minun aarrekarttaani toki muutakin, mutta kyllä talo saa siinä keskeisen roolin. 

Ensimmäisen viikon perusohjeet ovat täällä. Aarrekarttakurssilla saat vielä tarkemmat ohjeet ja autan sinua henkilökohtaisesti. Nyt on jälleen tilattavissa myös aarrekarttakurssi omaan tahtiin, joten voit aloittaa milloin tahansa ja edetä silloin kun sinulla on sopiva hetki. 

Olisi kiva, jos tulisit mukaan tekemään oman aarrekarttasi joko tämän blogin kautta tai kurssille. Aarrekarttailu piristää ja unelmia voi edistää ihan oikeasti. Vastaan mielelläni kysymyksiin täällä blogissakin. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti