.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kiitollisuutta pahuudesta ja sairauksista?

Tänään kiitän kaikesta mitä elämässäni on 
kiitän sairauksista ja vastoinkäymisistä
kiitän ihmisten hyvyydestä ja pahuudesta

kiitän rohkeasti kaikesta
sillä tiedän ja ymmärrän
 että kaikella on tarkoituksensaTämän päivän voimakortissa on krookuksia ja teksti Kiitän kaikesta elämässäni. Se tuntuu sopivalta ja hyvältä näin aurinkoisena päivänä. Voimaruno saa minut pohtimaan kiitollisuutta syvällisesti.


 • voiko pahuudesta tai sairaudesta kiittää? 
 • hyvyydestä on helppo olla kiitollinen, mutta voiko kukaan oikeasti olla kiitollinen pahuudesta?
 • miten tämän runon edes voi otsikoida voimarunoksi?


Kun kiitän vaikeista asioista, opettelen hyväksymistä. Mutta miten voisin hyväksyä maailmassa tapahtuvia pahoja asioita? Ehkä tämä voimaruno ei tarkoita sitä. Tämä on vain pieni osa koko runosta. Jos luen runon kokonaan, ehkä sitten ymmärrän paremmin. Tavallaan tässä voisin oppia sitä, että en voi tuomita ennen kuin olen nähnyt koko kuvan. • miten voin tuomita toista ihmistä, hänen käytöstään, jos en tiedä hänen elämästään enkä ole elänyt hänen elämäänsä? 
 • toimisinko minä toisin, jos olisin syntynyt tuon ihmisen paikalle? 
 • kuka lopulta on vastuussa siitä mitä maailmassa tapahtuu? 
 • jokainen meistä syntyy tänne pienenä viattomana lapsena? 
 • onko ihmisessä pahuutta jo syntyessä? En usko.


Tämä viikko on Tänään kiitän kaikesta – viikko. Huomenna voimaruno jatkuu ja on uuden voimakortin vuoro. Aion jakaa lisää ajatuksia. Toivon, että syntyisi keskustelua ja uusia ajatuksia. Ehkä lisää kysymyksiä? Mitä ajatuksia ja tunteita runo sinussa herättää?


Jos tahdot, voit lukea tämän viikon voimarunon kokonaan täällä tai sitten voit lukea runon pala palalta tämän viikon kuluessa.


2 kommenttia:

 1. Mietin just tämän kortin lausetta tänään, koska...Palaan asiaan vähän myöhemmin: Kerron sitten.

  Tässä on siis ideaa ja kuva sopii just eikä melkein.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena kommentista. Minulta jäi paljon sanomatta asiaan liittyvää. Pahimmat asiat elämässäni ovat olleet suurimpia opettajiani ja lahjojani. Ilman niitä en olisi minä <3

   Mukava juttu, että pidät kuvasta. Saattaa olla, että nämä sahramit olivat vain yhden kevään ilo, sillä jokin eläin söi viime keväänä ison osan sipuleineen kaikkineen. Ainakin ovat harventuneet varmasti. Lunta vielä 30 cm yrttitarhassa tänään. Kävelin hangella yrttitarhan päällä auringossa :)

   Palataan, kuulumisiin <3

   Poista