.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Vko 10: Keskustelua ma-ke voimakorteista


Kerro tänään itsellesi,
että olet paras silloin 
kun et yritä olla kuten muut tai olla joku toinen, 
joku muu mikä olet todellisuudessa, 
kerro itsellesi, että olet hyvä omana itsenäsi,
anna väriesi loistaa ympäristöösi
- älä ujostele, olet kaunis.


MITÄ TÄMÄ SINULLE MERKITSEE?


Minä ihailen vanhempia ryppyisiä naisia, jotka ovat rehellisesti sen ikäisiä kuin ovat. Heidän kasvoistaan näkee, että he ovat sinut ryppyjensä kanssa. Ikä on tehnyt heistä entistä kauniimpia. Sydämen viisautta ja kauneutta on kertynyt matkalla paljon. Olisi upeaa saada tietää tällaisten naisten ajatuksia enemmän. Se, että hyväksyy vanhenemisen ja ikänsä, ei tarkoita sitä, ettei tahdo pitää itsestään huolta. Omaa kehoa pitää kunnioittaa ja rakastaa, sen terveyttä ja kauneutta pitää vaalia kaikin tavoin. 

Tahtoisin osata olla juuri sellainen kuin minä voin olla parhaimmillani. Tahtoisin, että olen kotonani minussa joka hetki. Etsin voimaa ja viisautta luonnosta. Siellä jokainen kasvi on ihmeellisen kaunis ja täydellinen. Samoin pitäisi minun ja sinunkin ajatella. Tällaiseksi minut on luotu, synnyin tällaiseksi, joten näin minut on tarkoitettu olemaan. Minulla on vahvuuksia, joita voin hyödyntää. Minulla on lahjoja, jotka minun on otettava käyttööni ja luotava sitä kautta uutta maailmaan. Loistanko omia värejäni tähän maailmaan? Loistatko sinä? Voimmeko me auttaa toisiamme loistamaan?

Kerro tänään itsellesi, 
että sinulta ei koskaan tule puuttumaan mitään, 
olet saava kaiken tarvitsemasi
lähitulevaisuudessa helpon tuntuisesti.


MIKSI NÄIN ITSEKÄS TOTEAMUS?


Luon omaa elämääni omien tunteideni, ajatusteni ja asenteideni kautta joka hetki. Mitä enemmän luotan ihmisten hyvyyteen, sitä enemmän kohtaan hyviä ihmisiä. Jos odotan ihmisten olevan ilkeitä, koen sellaista sielläkin missä sitä ei ole. 


Jos asennoidun elämääni siten, että saan kaiken tarvitsemani helposti, tästä asenteesta tulee tapa. Tiedät Hannu Hanhen tapauksen? Tai Aku Ankan? On selvää miksi toinen on onnekas ja toinen epäonninen. Akuhan suhtautuu jo valmiiksi kaikkeen kuin mikäkin ärripurri. Huvittavaa, että löytyy noin hyvä esimerkki kaikille tutusta sarjakuvasta. Otetaan oppia näistä kahdesta. Kyllä minä tahdon olla Hannu Hanhi. Kuljen elämän virrassa ja annan hyvien asioiden tulla luokseni. En lähde tekemään asioista vaikeampia kuin ne todellisuudessa ovat. Valitsen helppouden. Eikä tätä tänään estä se, että minulla on menossa lääkekuuri, joka aiheuttaa sitä ja tätä. Voin silti valita olla pääosin helppouden virrassa. 

MINÄ PÄÄTÄN. SAMOIN SINÄ. 

Ajattele tänään, 
että sinussa on valmiina kaikki mitä tarvitset,
kerro se itsellesi joka hetki, 
muista se kulkiessasi päivässäsi, 
olet itsellesi riittävä sellaisena kuin olet,
olet hyvä juuri noin, olet rakastettava olento.


TÄMÄ ON PARASTA!


On mahtavaa saavuttaa hetkiä, jolloin tuntuu että kaikki on huikean hyvin. Se on mahdollista. Niissä hetkissä syntyy ja tuntuu vahva rakkaus. Niissä hetkissä on tasapaino sisimpäni todellisen olemuksen kanssa ja silloin on helppo hymyillä sydämestä saakka. Ajattelen tänään illalla nukahtaessani miten hyvin kaikki on ja miten kiitollinen olen siitä, että saan elää omaa elämääni, että saan olla minä. Se riittää. Siinä on suurin iloni. Täydellinen onni asuu minussa joka hetki. Annan se vallata koko olemukseni. Aion säteillä itselleni oman rakkauteni valoa ja loistaa kuin aurinko. Häpeilemättä. Mikä parasta: Meistä jokainen on ainutlaatuinen yksilö, uniikki kappale - se jos mikä on joka päivä juhlimisen arvoista! 


- KIPPIS ystäväni -


Jatketaan tätä viikkoa ja maaliskuuta eteenpäin. 
Säteillään, väreillään ja tehdään Hannu Hanhet!

2 kommenttia:

 1. Löysin jonkun toisen blogista tänne.............ihania voimalauseita - olen ollut flunssakierteessä kuutisen viikkoa ja alkaa usko loppua. Nyt sain astmapiipun ja olo alkaa kohentua - etsin nyt mieltäni voimauttavia ajatuksia ja itsekin katson peilistä itseäni - rakastavin katsein sen yritän tehdä, vielä on matkaa kuljettavana................
  Iloa ja valoa elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne ja olen iloinen, että kirjoitit viestin. Ajatuksilla on mahtava voima - helppoa se ei aina ole :) Pikaista paranemista sinulle ja aurinkoisia kevään päiviä!

   Poista