.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 15. elokuuta 2013

VoimaTreeni 5: Lopetan etsinnän - Olen jo perillä

VoimaRuno


Etsiessäni onnea
joudun usein sivupoluille,
luulen löytäväni onnen sieltä
missä sitä ei ole koskaan ollutkaan.


Etsiessäni onnea 
luulen sen olevan jotain 
mitä se ei voi koskaan olla.


Olen etsijä,
kun lopetan etsinnän
olen perillä.

©RunoTalo
LOPETAN ETSINNÄN - OLEN JO PERILLÄ
Lopettaessani etsinnän olen perillä. Olen onnistunut pysäyttämään itseni useasti, mutta mieleni lähtee helposti uudelleen harhailemaan. Voin olla läsnä ja pysähtyä tähän hetkeen. Juuri nyt kirjoittaessani tässä näitä sanoja olen tyytyväinen ja onnellinen, kaikki on hyvin. Voin jäädä tähän olotilaan, se on minun päätettävissäni, minun oma valintani joka hetki.


Usein tahdon tietää miten pääsen nopeammin päämäärääni ja äkkiä perille. Hiljalleen olen ymmärtämässä, että en haluakaan päästä perille. Voin elää täydesti tätä hetkeä, tätä omaa elämääni juuri tässä missä nyt olen.


VoimaTreeni 5

LOPETAN ETSINNÄN - OLEN JO PERILLÄ


Huomenna treenataan näkemistä ja kokemista tässä hetkessä. Tarkkaile omaa elämääsi ja ympäristöäsi uusin silmin. Älä etsi sitä mitä sinulla ei ole vaan 


NÄE SE KAIKKI MITÄ SINULLA ON
Mitä enemmän kiinnität huomiosi siihen mitä sinulla on, sitä enemmän nämä asiat kasvavat ja vahvistuvat. Se mistä olet kiitollinen alkaa lisääntyä. Ole siis kiitollinen


 KAIKESTA MITÄ RAKASTAT ELÄMÄSSÄSIJos löydät PIENEN IDUN
siitä mitä haluaisit elämääsi vahvemmin niin ala vaalia ja rakastaa tuota pientä itua. Jonain päivänä sinulla on kokonainen vahva kasvi, joka kantaa runsaasti hedelmää.

Onnellisia läsnäolon hetkiä päivääsi!


-> Kaikki VoimaTreenit ja VoimaTreenien tarkoitus
1 kommentti:

  1. Minun on nyt pakko rehellisesti tunnustaa, että hieman ylitreenasin tämän viikon aikana. Tänään olen tarvinnut paljon lepoa. Onneksi nyt viikonloppuna on treenitauko niin lihakset palautuvat ja voin jatkaa maanantaina harjoituksia.

    Toivon, että sinulla on mennyt mukavasti, etkä ole ylitreenannut kuten minä. Taisin avata oven kaappiin, jossa olikin todella paljon kätkettyä rojua. Huh, huh!

    VastaaPoista