.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 19. elokuuta 2013

Mielen VoimaTreeni 7: Ota vastuu omasta elämästäsiVoimaRuno


En pyydä valoa
laskeutumaan alas luokseni,
vaikka huomaan 
sen saapuvan tänään lähelleni.


Olen tässä lähellä,
en ota valoa sydämeeni,
vaikka tunnen sen olevan
mahdollista minulle.


En tee niitä asioita 
jotka voisin,
jos uskoisin 
hieman enemmän 
tänään, huomenna,
tulevaisuudessa 
- niin ajattelen. 


Jään yhä odottajaksi,
vaikka tahtoisin olla
tekijä, toteuttaja 
tässä maailmassa, 
tässä elämässäni.
©RunoTaloOTA VASTUU OMASTA ELÄMÄSTÄSI
Elämä on oikeasti lyhyt. Se on totuus. Useimmat meistä elävät kiirehtien arkisesta askareesta toiseen. 


MIKÄ ON OIKEAA ELÄMÄÄ?


Mielestäni elämään on sisällytettävä parhaan kykymme mukaan asioita, joita siihen oikeasti haluamme. Mikä tahansa on mahdollista, jos niin tahdomme. OLETKO AINA HALUNNUT 
KÄVELLÄ KUUN PINNALLA?


Jos todella sydämessäsi tahdot jotain niin toteuta se. Tee joka päivä jotain, joka vie tavoitettasi kohti ja elä kuin unelmasi olisi jo totta. Ota selvää asioista ja askelmista, joita tarvitset edetäksesi.

Ala muuttaa elämääsi itsesi näköiseksi, jos se ei vielä sitä ole. Millonkaan ei tule olemaan parempaa hetkeä.


SE HETKI ON AINA NYT


Ethän kuitenkaan ryntää irtisanoutumaan tai tee mitään äkkipikaista vaan etene järkevästi ja asteittain kohti tahtomaasi olotilaa.Mielen VoimaTreeni 7


OTA VASTUU OMASTA ELÄMÄSTÄSI
Huomisen harjoitus on kymmenen kohdan tehtävälistan tekeminen. Suosittelen kokeilemaan tätä viikon ajan, että voisit huomata vaikutuksen elämässäsi. Kirjoita edellisenä iltana valmiiksi seuraavaa päivää varten lista, jossa on kymmenen tärkeintä toteutettavaa asiaa seuraavalle päivälle. 

Tein itselleni listan ja huomasin, että se herättää ajatuksia. Pyritään toteuttamaan listan asioita. Otetaan elämän ohjat omiin käsiimme ja käytetään aikaamme asioihin, jotka ovat itsellemme tärkeitä. NAUTITAAN ELÄMÄSTÄ 

3 kommenttia:

 1. Tekemästäni kymmenen kohdan listasta oli se hyöty, että olin töissä rauhallisempi. Minulla oli tärkeysjärjestys ja se auttoi minua työskentelemään tehokkaammin. Monen asian tekeminen samaan aikaan ei ole tehokasta, joten tein kiireellisyysjärjestyksessä asia kerrallaan.

  Kotona en saanut listasta kiinni uudelleen, joten huomiseksi teen listan, jossa osa on toistuvia tekemisiä.

  Mietin tätä vastuun ottamista omasta elämästä. Siinä on vielä seikkailua ja mukavaa tekemistä pitkäksi aikaa. Vien käytäntöön parhaani mukaan!

  VastaaPoista
 2. Kokeiluun lähden mukaan. Tein listan. HYötyä varmasti on. :) Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että lähdet mukaan. Olisi kiva saada myöhemmin tietää miten meni. Yritän nyt itse ainakin viikon kokeilla, että huomaisin mikä juju tässä oikein lopulta on.

   Mieleni tekisi kehittää tätä jotenkin...voisiko asiat pilkkoa pienempiin osiin, jos ne roikkuvat listalla tekemättöminä päivästä toiseen? Tai jos ei tule tehdyksi niin miten tärkeä asia itselle oikeasti lopulta on? Mielenkiintoista - varmasti jotain hyötyä tulee olemaan :)

   Poista