.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 6. elokuuta 2013

Uusi sammakkokuoro: Tule onnistumaan!

Sydämesi kutsua kuuntele
kerää rohkeutesi ja uskosi
Tulet onnistumaan


Ajatukseni ja tunteeni luovat kaiken kokemani. Minun on vaikeaa katsella ja kuunnella sivusta ihmisiä, jotka valittavat asioista. Silmäni laajenevat kauhusta sitä suuremmiksi mitä enemmän kuulen kauhukuvauksia siitä mitä heille tapahtuu. Tahtoisin sanoa, että älä tee tuota itsellesi, mutta minulla ei ole vielä tarpeeksi sydämen rohkeutta siihen. Pelkään, että saattaisin vain lisätä ärsyyntymistä positiivisen ajattelun höpinöilläni.

Mutta usko mitä minä nyt sanon sinulle: Mitä enemmän kerrot kaikille ympärilläsi kaikista kurjista asioista mitä sinulle tapahtuu koko ajan niin sitä enemmän sellaisia tapahtumia vedät puoleesi. Olen siitä aivan varma. Seuraapa ihmisiä ympärilläsi. Toistuuko jokin kuvio? Yhä uudelleen ja uudelleen? Miksi juuri minulle aina käy näin? 

- En väitä, että itse olisin täydellinen. Huomaan usein olevani sammakkona kuorossa ja rupisin rääkkyjä kaikista. Sellainen ihminen on. Mutta tässä voi kehittyä, tätä voi treenata. Elämä voi olla loistavaa!Tulet onnistumaan!

Ajattele koko ajan ja jatkuvasti 
tulen onnistumaan 
koko ajan ja jatkuvasti
 yhä paremmin. 


Olen varma, että huomaat vaikutuksen nopeasti. Ole rohkea, anna sydämesi tuntea, että luotat seuraavaan hetkeen. Kertokaa nyt kaikki tähän, että olette huomanneet, että näin tämä toimii. Joohan? 


M A H T A V A A


4 kommenttia:

 1. Toimii! Asiaa kirjoitit. Kiitoksia muistutuksesta ja vahvistuksesta. Iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kiitos tästä vahvistuksesta puolestaan sinulle - juuri näin tämä toimii!

   Poista
 2. Näin se menee.
  Kukaan ei huomaa kauneutta kesässä - ei oikeastaan missään - ei ainakaan iloitse siitä - ehkä joku poikkeus kuitenkin on olemassa - toivottavasti.
  Mutta jos jotain rumaa ja 'negatiivista' huomataan...!!!!
  Itse olen iloinen jokaisesta hienosta aamusta...
  Ei edes ruma sää saisi asiaan vaikuttaa - rumassa ilmassakin on joitakin ilon pilkahduksia - jopa kuvattavaksi...
  Hyvää Kesän jatkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaamisessa on varmasti positiivinen vire aina, kuvaa mitä tahansa.

   Onneksi tulin lukemaan näitä kommentteja niin muistan, etten ruikuta täällä itsekseni horneteista - pitävät juuri nyt kovaa meteliä enkä kuule lintujen laulua...hmmm :)

   Päivä on parempi jos sen aloittaa aamusta iloisena ja kiitollisena - kyllä.

   Kiitos viestistä ja oikein hyvää loppukesää, jota riittää vielä monta ihmeellisen mukavaa päivää!

   Poista