.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Mielen VoimaTreeni 9: Heittäydy rennosti luovaksi


VoimaRunoOpettelen elämääni
sen tanssiaskeleita


En tahdo marssia
en tahdo hölkätä
en tahdo laahustaa
eteenpäin tielläni


Tahdon ottaa vain tanssiaskeleita
kevyesti joustavasti liidellen
kuin perhonen rantatiellä

©RunoTalo

HEITTÄYDY RENNOSTI LUOVAKSIOlen ikuinen opettelija tällä elämän asfaltoidulla kiitotiellä. 
On tähdättävä tarkasti ja korkealle. En minä tahdo sellaista.  MINÄ TAHDON OLLA 
VAPAA, ELÄÄ JA NAUTTIA ELÄMÄSTÄNI


Olen varmasti katsellut liian kauan ja liian tarkkaan luonnon kasveja ja eläimiä. Minä haluan olla kuten hekin ovat. Tuntea tuulen, nauttia sateesta, olla oman näköiseni olento kaltaisieni joukossa. Haluan olla kevyt ja ajattelematon, aivan harmiton tapaus. 

Ehkä tämä on ikäkriisi tai jokin tarttuva tauti, jonka saa itselleen, kun konttaa tarpeeksi alhaalla kastematojen kanssa keskustellen. En todellakaan tiedä. Ehkä ei ole tarpeen tietää syitä, sillä seuraamukset alkavat olla minun kannaltani aika mukavan oloiset, jos vain sopeudun tähän yhteiskuntaan enää millään tavalla.


HULLUIMMAT AJATUKSET 
SAAVAT AINA SYDÄMENI HYPÄHTELEMÄÄN ILOSTAOlen uskotellut itselleni jo pitkään, että juuri silloin kun tuo hulluuden tuntu syttyy minussa, olen suunnistamassa oikeaan suuntaan. Hassua eikö olekin? Ei se ole vaarallista, ei ollenkaan.

Mielen VoimaTreeni 9

HEITTÄYDY RENNOSTI LUOVAKSI


Huomisen harjoituksena on antaa asioiden viedä mukanaan ja katsoa mihin se johtaa. Osaatko heittäytyä tilanteiden vietäväksi ja tarkkailla merkkejä?  Heittäydy luovaan prosessiin, anna mielesi olla rento ja ota vastaan kaikki uudet ideat ja mahdollisuudet.

Onko sinulla ajatuksia tai puolivalmiita ideoita, jotka odottavat lopullista toteutustaan? Ideat eivät kehity pakottamalla. Ne kasvavat parhaiten saadessaan olla vapaina ja nauttia inspiraation niille tuottamasta ravinnosta.JOSKUS ON HYVÄ 
ANTAA IDEOIDEN ELÄÄ 
OMAA ELÄMÄÄNSÄ


Kokeilemisen ja erehdyksen kautta voi syntyä hyviä asioita. Jos jokin ei onnistu niin sitten katsellaan mitä seuraavaksi voisi tapahtua. Jonkinlainen hahmotelma päämäärästä voi olla olemassa, mutta ollaan avoimia kaikille avautuville mahdollisuuksille. Jokin mitä ei ensin uskoisi hyväksi ideaksi saattaa johtaa huippukeksintöön. Eihän puuhunkaan voi hypätä suoraan latvaan....tai voisiko?

Kuunnellaan sydäntämme ja tehdään luovasti asioita, joita rakastamme tehdä. JOKAINEN MEISTÄ ON LUOVA!
-> Kaikki VoimaTreenit ja VoimaTreenien tarkoitus
4 kommenttia:

 1. Ihanaa vahvistusta!
  Unohdamme tuon luovuuden tekemisen, avaamisen..
  Liikaa rutiineja, liikaa rajoja, liikaa rajoja!!
  tanssikaamme ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Hanne! Oikein vaistoan tuon tahtotilasi - minäkin sanon: Liikaa rajoja!!!

   Poista
 2. Tämä onkin hyvä harjoitus minulle, jolla tuppaa joskus päivät menemään liiaksikin suorittamisen puolelle. Kaikki on liian aikataulutettua ja tehtävästä toiseen siirtymistä.. Huomenna lupaan yrittää parhaani ja olla suorittamisen sijasta luova! t.kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että miten tämä oikein meneekään...kymmenen kohdan lista voimaannuttaa ja sitten taas heittäydytään luovuuteen...Voiko olla sopivasti yhdistäen kumpaakin? Luovasti tehokasta toimintaa...hmm :) Tätä on vielä mietittävä.

   Toivottavasti sinulla onnistui hyvin luova päivä tänään. Aikataulutetussa on puolensa, mutta uskon, että parempi lopputulos syntyy luovalla tyylillä. Siis luovasti tehokas...?? Alan pian kerätä tietopankkia esimerkeistä ;)

   Itse en ihan tiedä miten analysoisin onnistumistani tänään. Sen muistin, etten tehnyt montaa asiaa samanaikaisesti. Toki silti käytin aina hyödyksi hetket jolloin tietokone lataili tms. Luovuus alkaa kenties nyt tästä hetkestä kun alan siistiä kotia, sillä äitini on muutaman tunnin kuluttua vierailulla ♥

   Poista