.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 13. elokuuta 2013

VoimaTreeni 3: Tee pieniä hyviä tekoja

VoimaRuno


Levitä siipesi, luota niihin ja lähde lentoon. 
Lennä korkealla, kauas pilvien taa,
lennä niin ylhäällä, että vastassasi on avaruus, 
sen äärettömät laidat. 


Ota vastaan kaikki lahjat, joita löydät.
Kerää ne mukaasi, tuo kotiisi,
jaa niitä ympärilläsi oleville ihmisille,
niin että heillä olisi kaikki mitä he tarvitsevat, 
luodakseen mieluisensa elämän.


Ota avaimet, avaa lukot,
ota kädestään ja anna tuntea energiasi,
joka on lämmin ja avaava.
Auta heittämään huolet ja pelot pois,
anna toivoa, anna iloa, anna uskoa unelmiin.

    ©RunoTalo


TEE PIENIÄ HYVIÄ TEKOJA
Meillä on valtavat voimavarat ja mahdollisuudet. Ne voivat olla kätkeytyneenä sisimpäämme. Voimavarat odottavat käyttöönottoaan. Parhaiten voimme hyödyntää näitä sisimpämme aarteita auttamalla jokainen toisiamme.


  • arvostetaan kaikkia ihmisiä
  • vaikutetaan tähän maailmaan pienillä teoilla
  • aloitetaan omasta lähipiiristämme


Kun me kaikki teemme pieniä hyviä tekoja, niin maailma on hyvä paikka elää. 

Voimme päättää, että tämä on totta jo tänään.


 IHAN TOTTA!
VoimaTreeni 3

TEE PIENIÄ HYVIÄ TEKOJA


Ihmisten auttamisesta tulee hyvä mieli. Huomenna treenataan pieniä avuliaita ja huomaavaisia tekoja. Tarkkaile tilanteita ja toimi heti kun huomaat tilaisuuden. OLE ROHKEA


On olemassa ystävällisiä tekoja, joita kukaan ei edes tiedä sinun tehneen. Ne ovat kaikkein jaloimpia ja arvokkaimpia palveluksia lähimmäisillemme. Sellaisia tekemällä kerrytät nopeasti omaa voimapankkiasi. Teet oman osuutesi ja voit olla tyytyväinen itseesi.

Joskus - onneksi harvemmin - ystävällinen teko voidaan ymmärtää väärin. Silloin kannattaa muistaa, että kysymys ei ole sinusta. Tarkoittaessamme hyvää olemme oikealla tiellä. Muistathan, että auttaminen ei tarkoita uhrautumista. Hyvä teko tehdään aina puhtain sydämin ja hyvällä mielellä. On löydettävä aito halu auttaa.

Listaa itsellesi päivän päätteeksi onnistumiset ja iloitse niistä. Laske mukaan pienetkin teot: Nostitko roskan maasta siivoojan puolesta? Kerroitko ääneen pitäväsi ystäväsi uudesta kampauksesta? Ole kiitollinen, että saat olla mukana luomassa hyvää maailmaa. 


Onnistumisen iloa ja hyvää mieltä treenipäivääsi!


Lisätietoja VoimaTreenistä


VoimaTreeni 1
VoimaTreeni 2
1 kommentti:

  1. Minun on jatkettava tätä treeniä vielä huomenna, sillä olen ollut koko päivän kotona itsekseni. Onneksi minulle soitti kaupustelija, jolle sain olla normaalia ystävällisempi ja toivotin vielä hyvät päivän jatkot. Ei tullut kauppoja kuitenkaan...Koirani Pimu on saanut ylimääräisiä silittelyhetkiä.

    VastaaPoista