.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Uusi Spiraalikirja esittelyssä & Mielen VoimaTreeni jatkuu...


TuuliHelmi valmisti toiveideni mukaisen Voimakurssin spiraalikirjan. Tämä kirja on tarkoitettu voimakurssin tehtäväkirjaksi. Toki tätä voi käyttää muutenkin muistikirjana. TuuliHelmen kirjat tilataan suoraan äidiltäni TuuliHelmestä. Tutustu muihin käsintehtyihin kirjoihin TuuliHelmen sivuilla. 

Seuraava voimakurssi alkaa 16.9. ja ilmoittautuminen päättyy 8.9. Voimakurssi on kirjekurssi, joka tehdään kotona omassa rauhassa.Pidän tämän ensimmäisen kirjan itselläni. 
Käytän sitä omana voimakirjana.


Maanantaina 26.8. VoimaTreeni 1

Mitä sinä oikein kelailet?
Kuten aiemmin kerroinkin niin alkavalla viikolla jatketaan kertaamalla ensimmäisen viikon voimatreenit. Vahvistetaan lihaksia siis. Jos lähdet mukaan niin käy kertaamassa ensimmäisen treenin ohjeet täällä.Äitini oli lainannut kirjastosta Hildegard von Bingenin kirjoituksia ja musiikkia. Halusin itsekin tutustua tarkemmin tämän mielenkiintoisen nunnan elämään. Netistä löytyy runsaasti mielenkiintoista luettavaa. Monet asiat tuntuvat ajankohtaisilta tänäänkin.

Löysin tämän kauniin videon ja tahdon jakaa sen kanssasi. Musiikki huokuu rauhaa ja kauneutta. 

Toivotan sinulle hyvää alkavaa viikkoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti