.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 20. elokuuta 2013

Mielen VoimaTreeni 8: Luota omaan sisimpääsi


VoimaRuno
Unieni maassa kuljen
katselen elämääni 
löydän monta lankaa 
monta langan päätä 
elämäni ei ole vyyhti 
se ei ole kerä

Tahtoisin sen Olevan
©RunoTalo
LUOTA OMAAN SISIMPÄÄSI


Elämässäni on aikoja, jolloin kaikki tuntuu selvältä ja on helppo tehdä päätöksiä. Jokainen risteys on viitoitettu valmiiksi ja kädessäni on kartta, josta voin katsoa mihin suuntaan seuraavaksi. Yllättäen huomaan olevani sumussa. Kartta tuntuu naurettavalta ja lapselliselta; mitä minä oikein olen kuvitellut? Reittini on sekava, kulkuni on ollut niin huoletonta. Miten voin suunnistaa minnekään kulkemalla ympyrää?


 VAI VOISINKO SITTENKIN?Voinko kulkea ympyrää, joka on laajeneva spiraali ja päästä sillä tavalla eteenpäin?
Säät muuttuvat hitaasti syksyisen viileiksi,  mutta silti sinussa ja minussa voi kyteä lämpöinen tuli. Sellainen tuli kytee, kun suunnistaa ilman karttaa, ilman kompassia ja luottaa omaan sisäiseen näkemykseensä.

Mielen VoimaTreeni 8

LUOTA OMAAN SISIMPÄÄSI


Huomisen harjoituksena on vahvistaa luottamusta omaan sisimpääsi. Luota siihen, että kaikki tapahtuu sinun parhaaksesi. Olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan silloinkin kun olet sivupolulla ja eksyksissä.


  SAATTAA KUULOSTAA OUDOLTA?


Kuuntele sisimpääsi ja mieti mitä voit tilanteesta oppia. Mikä on se hyöty minkä voit nyt saada itsellesi? Et ole milloinkaan eksyksissä, olet kokemassa ja oppimassa asioita. Luota, että tapahtumilla on tarkoitus.


 Luota, että elämä antaa sinulle sen mitä tahdot kun aika on oikea. AIKA ON OIKEA 
KUN OLET VALMIS 
KOKEMAAN SEN 
MITÄ SYDÄMESI TAHTOO 
SINUN KOKEVANElämän risteyskohtien lähestyessä on joskus vaikeaa luottaa. Luottamus tuo rauhan mieleen ja siksi se on tärkeää. Luottamus ja rauhallisuus auttavat sinua etenemään kevyemmin. Katso liikuttavan kaunis tarina luottamuksen voimasta - Always trust your heart!


LUOTA AINA SYDÄMEESI 


-> Kaikki VoimaTreenit ja VoimaTreenien tarkoitus

1 kommentti:

  1. Luottamuksen päivä, joka menikin nopeasti. - Kyllä, tuntuu hyvältä luottaa. Luottavaisena kirjoitin tänään seuraavan voimatreenin, joka tuntuu jatkavan samaa teemaa.

    VastaaPoista