.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 30. elokuuta 2013

...näin alkaa syyskuun VoimakirjeTervehdys sinulle täältä tuvan lämmöstä!


Olen raahannut keittiön pyöreän pöydän ikkunan ääreen, että voin kirjoittaessani ihailla vielä toistaiseksi vihreää maisemaa. Toivottavasti sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia nauttia näistä alkusyksyn päivistä.

Viimeisen kuukauden ajan olen treenannut niin kehoa kuin mieltäkin. Kehoa ja mieltä voi treenata samalla tavalla. Tekemällä tarpeeksi toistoja saa hyvän tavan pysyväksi. Kun hoitaa kehoa ja mieltä niin elämä sujuu keveästi ja energiaa riittää moniin asioihin. Ehkä sinulla on jo jokin mieluinen liikuntaharrastus? Esittelen ne mitä itse olen löytänyt.

.....näin alkaa syyskuun voimakirje, jonka postitin juuri tilaajille. Osa voimakirjeen sisällöstä löytyy täältä. Jos haluat niin voit tilata voimakirjeen omaan sähköpostiisi. Voimakirje on ilmainen ja ilmestyy kerran kuukaudessa. Kerron voimakirjeessä myös kursseista ja tuotteista. Pidän aarrekarttakurssin Tampereella lokakuussa. Siitäkin kerron kirjeessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti