.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 7. joulukuuta 2012

VoimaPuutarha 2013 - vielä ehtii tilata!

Tänään tarkistin VoimaPuutarha 2013 korttien määrät ja nyt minulla on varastossa ylimääräisiä voimakortteja. Jatkan siis tilausaikaa. Tässä kuvassa ovat kortit takakansi päällepäin, sillä en voi pilata yllätystä voimakortit tilanneilta ja tilaavilta. Voin luvata, että kuvapuolella on tammikuun kauneimpia tunnelmia voimalauseiden kera. Olen onnellinen ja ylpeä näistä! Uskon, että kortit tilanneet tulevat olemaan tyytyväisiä.

Pakkaan jokaisen kortin yksittäin ja paketin päälle tulee viikon numero, jolloin kortin saa avata. Tammikuulla ovat siis viikot 1 - 5. Tammikuun paketissa on 5 voimakorttia hintaan 14,90€ ja nyt ehdit vielä tilata.

Korttien toimitus tapahtuu heti jouluaaton jälkeen siten, että kortit ovat käytössä viikolla 1. Silloin kuuluu avata ensimmäisen viikon kortti arjan iloksi. Tämähän on melkein kuin ympärivuotinen joulukalenteri, sillä voimakortteja on tulossa jokaiselle kuukaudelle. Lopulta syntyy VoimaPuutarha 2013 pakka, jossa on 52 voimakorttia.

Jos tahdot tilata kortit niin nettipuotiin suoraan kortteihin pääset tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti