.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Millaisia ympyröitä sinä luot?
Elämässä tuntuu olevan useita erilaisia ympyröitä menossa samaan aikaan. On hyvä tietää, että vanhan ympyrän sulkeutuessa alkaa aina uusi ympyrä. Voit itse vaikuttaa paljon siihen mitä uudessa ympyrässä on. Vanha sulkeutunut ympyrä on sellainen, että sitä voi tarkkailla aina uudelleen vuosien kuluessa. Jokaisella kerralla voi löytää uusia syvällisempiä näkökulmia. Millaisia ympyröitä sinä olet luonut? Millaisia ympyröitä aiot luoda tulevaisuudessa?

4 kommenttia:

 1. Hyvä kysymys näin "maailmanlopun" kynnyksellä. Itse olen päässyt toipumisen hyvään alkuun, taas kerran. On asioita, joita siivoilen elämästäni. Siivoan ihan konkreettisestikin, kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo konkreettinen nurkkien siivoaminen onkin tehokasta, se todella vaikuttaa koko elämään ja omaan olemukseen sekä oloon. Minulla tuli roinan raivaukseen nyt kuukauden tauko, mutta joulun jälkeen olen luvannut jatkaa, sillä vielä on vintillä arvoituksellisia laatikoita riittämiin :)

   Poista
 2. tää niin osui tänään, kun mä olen läpikäynyt vaikeista asioita ystävyyssuhteissa.
  kiitos tästäkin kirjoituksesta Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nämä ympyräkuviot sopiikin moneen tilanteeseen joita meille eteen tulee, samaan sarjaan kuuluu myös se, että jos jokin ovi ei avaudu niin silloin siitä ei edes kuulunut mennä sillä jossain on toinen ovi joka avautuu helpommin ja reitti eteenpäin onkin sitten sopivampi itselle :)

   Ole hyvä, on hienoa, jos kirjoituksesta oli vähänkin apua <3

   Poista