.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kuvalinkkejä blogin marginaalissa


Olen pyrkinyt pitämään blogini marginaalin mahdollisimman tyhjänä selkeyden ja ilmavuuden vuoksi, mutta eilen innostuin rikkomaan sääntöni. Toivottavasti tunnelma ei ole liian tukkoinen. Jätin yläosan sivusta ennalleen, mutta alempana marginaalissa oikealla on useita kuvalinkkejä. Ajattelin, että siinä on tyhjää tilaa ja minulla on useita mielestäni kivoja kirjoituksia, jotka unohtuvat blogiarkistoon. Nyt olen kerännyt niitä näkyville.

Ole hyvä ja tutustu sivun oikeaan reunaan. Jos löydät jotain kiinnostavaa niin klikkaa kuvaa. Toki näitä voisin kerätä omaksi sivukseenkin. Toistaiseksi näin, sillä juuri nyt tuntuu hyvältä tämä tyyli. Kuukauden kuluttua voi olla taas jotain ihan muuta, mikäli itseäni yhtään olen oppinut tuntemaan. Kuvalinkit tulevat varmasti ainakin uudistumaan tasaisin väliajoin.

Ps. Seuraavalle voimakurssille on vielä aikaa ilmoittautua 16.12. asti.


2 kommenttia:

 1. Voilà qui est dit. Tu nous a passé toutes tes consignes pour mieux suivre ton blog. Merci. Permets moi de te dire que la photo de ce lys tigré est parfaite.
  Amicalement.
  Roger

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your many kind words. And so nice you like tigerlily.

   Poista