.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulurauhan voimakortti RauhaRauhaAika. Sitä ei ole. On vain valkoinen lumi, joka peittää alleen kaiken. On vain tämä hetki. Kuljen halki maiseman, joka on kaunein kokemani maisema milloinkaan. Hiljaisuus on syvä, voin tuntea sen kosketuksen ihollani, kasvoillani ja poskillani. Silmäluomillani hiljaisuus painaa raskaana tuntuen silti niin hyvältä. On vain tämä retki tähän ihmeelliseen maahan.

Pysähdyn pellon laitaan. Tunnen miten jokin kutsuu minua. Huomaan pienen ladon. Lähden tarpomaan upottavaan lumeen. Miten hyvältä tuntuukaan säärissäni lumen antama vastus, jalkojeni alla väistyvä lumi. Katsoessani latoa lähempää voin nähdä, miten pakkanen on huurruttanut seinät kauniisti. Ovi on hieman raollaan. Avaan oven ja astun sisään.

On syvä hiljaisuus. Ei ääntäkään. Olen kaiken keskellä. Tunnen tutun tuoksun. En tahdo herätä tästä hetkestä, tahdon jäädä tähän. Löydän rauhan, otan sen sisimpääni ja kannan mukanani kuin pientä lamppua tai soihtua, joka valaisee polkuni missä ikinä kuljenkin.

*

Jos tahdot lainata kuvaa tai tekstiä niin voit tehdä sen vapaasti yksityiskäytössä kunhan RunoTalo on mainittuna. Joulurauhan voimakortit syntyivät vuosi sitten, mutta tälle joululle en ole painattanut näitä joulukorteiksi. Täältä löytyvät myös Hiljaisuus ja Lumi voimakortit.

8 kommenttia:

 1. Jos minä käytän tätä ihanuutta blogissani, onko se yksityiskäyttöä? Jään jouluviikolla kahden viikon joulolomalle ja sitä ennen laitan palkin oikein lumiseksi ja jouluiseksi.

  Mulla pitäisi olla tämä kuva, mutta tässä on nyt jotain uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on yksityiskäyttöä :) Uutta siinä on tuo RunoTalon logo alakulmassa <3

   Poista
  2. Se on ihan ok, sillä laitan sen sihhen koivun tilalle: Tämä on rauhaa! Ja tämä nousee ylös, ylös, ylemmäs...Nyt on vielä kova hönkä menossa, mutta kohta se putoo: rauha.

   Poista
  3. Odotan sitä ♥ joulurauhaa ♥

   Poista
 2. Pour nous, Français, le Grand Nord est un pays de beauté et de rêves. Nous savons bien que la vie y est rude mais aussi que les gens du Nord ont une générosité et un cœur ouvert sur le monde. Je l'ai trouvé ici, dans ton blog où je viens pour la première fois, avant d'y revenir plus tard.
  La photo de ce chalet est magnifique. Bravo.
  Avec toutes mes amitiés venues de France.

  Roger

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for so many kind words. It is nice to know you like this photo. I was just few days ago dreaming about Monet's garden. I just red book about that garden :)

   Poista
 3. Ihana kuva.
  Aika on.
  Ja hiljaisuus.
  Rakastan hiljaisuutta♥
  Voi hyvin sinä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, minäkin niin rakastan hiljaisuutta. Tarvitsen sitä usein...

   Poista