.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 31. joulukuuta 2012

Tahdo olla juuri sinä
Luovuuden kirkas puro
virtaa lävitsesi,
täyttää jokaisen solusi,
tahtoo olla juuri sinä
sinunlaisesi ihminen.


Huomenna voin aloittaa jälleen alusta, avata uuden puhtaan sivun. Voin täyttää oman elämäni asioilla, joita siihen oikeasti haluan. Voin luvata kuunnella yhä enemmän oman sydämeni ääntä. Lupaan olla rohkea, lupaan olla oma itseni ja lupaan antaa muillekin luvan olla juuri sitä mitä he haluavat olla. Aion olla tyytyväinen ja kiitollinen tulevana vuonna. Luotan siihen, että elämääni virtaa paljon hyviä asioita ja lähelläni on yhä enemmän hyviä ihmisiä.


Hyvää uutta vuotta 2013!4 kommenttia:

 1. Tyhjennän ja siivoan aina pöytäni puhtaaksi uutena vuotena. Minusta se on symbolinen ele sille, että annan tilaa ja mahdollisuuden uudelle.
  Toivon että jotain uutta syntyykin ja uskon että luova virtaa kulkee edelleen lävitseni.

  Oikein Hyvää ja Luovaa Uutta Vuotta Sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuo tyhjentäminen ja siivoaminen, varmasti luo tilaa uudelle saapua. Luovuutta varmasti virtaa ja riittää varsinkin kun siihen luottaa ja uskoo. Kiitos, katsotaan mielenkiinnolla mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan :)

   Poista
 2. Oikein luottavaista vuotta 2013 ! Elämääsi virtaa tänä vuonna paljon uutta luovaa virtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuukin jo, että alkaa tapahtua :) Kaikkea hyvää myös sinun tulevaan vuoteesi :)

   Poista