.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 4. joulukuuta 2012

Uusi lahjakortti & lahjaideoita

Tänään sain painosta uudet RunoTalon lahjakortit. Kortin kannessa on tämä kuva voimapuutarhan hiekkaterapiapolusta.


Takakannessa on tämä RunoTalon tähtikukka logo. Lahjakortin sisällä on teksti RunoTalon lahjakortti. Lisäksi on tyhjää tilaa, johon kirjoitan mitä lahjakortti milloinkin sisältää. Kortin sisällä on tilaa myös lahjakortin antajan tervehdykselle.

Nyt voit antaa joululahjaksi lahjakortin RunoTalon nettipuotiin haluamallesi summalle tai lahjoittaa lahjakorttina Voimakurssin (kirjekurssi) , netti-aarrekarttakurssin tai uusia VoimaPuutarha 2013 voimakortteja.Uusissa voimakorteissa on mielestäni hauskaa sekin, että voi antaa lahjaksi tietyn kuukauden voimakorttisatsin. Jos syntymäpäivä on helmikuussa niin on hienoa antaa lahjaksi helmikuun voimakortit. Palaan asiaan tarkemmin kunhan ehdin. Painosta saapui tänään erä uusiakin tuotteita ja lisää uusia ideoita muhii pääni sisällä ajellessani aamuisin kirkkaassa pakkasaamussa töihin. Kerron niistä lähipäivinä.2 kommenttia:

 1. Niin hieno kuva tuossa ja teksti 'Löydän sisäisen voimani', että vein sen palkkiini ihan loppuun kuin 'Uutta kohti...' Linkitin suoraan tähän juttuun.

  Uusi vuosi, uudet kujeet ja paljon uutta poweria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena!! Minulla meinaa mennä kommentteja ohitse, mutta nytpä hoksaisin tämän ja sain julkaistuksi...kipitän katsomaan miltä näyttää :)

   Poista