.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Uusista voimakorteista ja seuraavasta voimakurssista
Tänään on ollut kylmä pakkaspäivä, mutta Monet'n puutarhan innoittamana minun oli lähdettävä kierrokselle voimapuutarhaan ja voimametsään. Monet kiersi puutarhansa 3-4 kertaa päivässä tehden muistiinpanoja tarvittavista muutoksista. No, hänellä taisi olla kymmenkunta puutarhuria apunaan toteuttamassa erilaisia visioita. Poskiani alkoi nopeasti nipistellä, joten en tehnyt merkintöjä kuin mieleni maisemaan ja maalasin kamerallani kuten aina ennenkin.Tilatessani tammikuun voimakortteja tilasin muutaman ylimääräisen nipun, joten olen jatkanut tilausaikaa nettipuodissa. Tammikuun voimakortit postitan viikolla 52.


Voimakursseista saamani palautteen perusteella olen pidentämässä voimakurssin kestoa. Kurssi kestää kaksi kuukautta aiemman kuukauden sijasta. Tehtäväkirje saapuu jatkossa kahden viikon välein. Näin on tarpeeksi aikaa suorittaa tehtävät rauhassa ja perusteellisesti. Seuraavan kurssin jo tilanneilla on mahdollisuus valita kurssi vielä kuukauden kestävänä niin halutessaan, mutta suosittelen pidempää jaksoa.

Seuraava voimakurssi alkaa 14.1.13 ja ilmoittautuminen päättyy 16.12.12. Vielä ehtii hyvin mukaan. Jos tahdot toteuttaa tavoitteitasi ja tutustua tarkemmin omaan sisimpääsi niin voimakurssi on juuri sitä varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti