.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 22. joulukuuta 2012

Maailma huokuu rauhaa
Ihmeellisen valoisa ja kaunis aamu. Kuljen pihalla pakkasen maalaamassa hiljaisuudessa. Lintujen laulu soi kaukana metsässä. Aurinko tulee tänään näkyviin. Valon voi nähdä jo puiden latvoissa. Maailma huokuu rauhaa.
5 kommenttia:

 1. Talven vähäinen aurinko loihtii esiin mahtavia valo-efektejä.
  Meidän pakkasessa aurinko on saanut erikoiset väri-tunnelmat aikaan.
  Puiden latvat kuvassasi ovat hienosti valaistut. Vähäinen kuura tekee valon mahtavan tunnelmalliseksi sinistä taivasta vasten.
  Tunnelmallista Joulun odotusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon laskiessa tänään oli vielä ihmeellisempi valo valloillaan ja myös kuu oli samaan aikaan valaisemassa. Harmi, etten ehtinyt kuvaamaan vaan ihastelin auton ikkunasta :) Usein valo vaihtuu niin nopeasti, että ei tahdo kameran kanssa ehtiä...eikä ihan osaaminen riitä, että saisi vangituksi kauneuden siten kuin sen saa hetkessä kokea. Iltasella olin näpit jäisinä kuvaamassa pihan koivua pakkasessa - kaunista, mutta aika jäistä puuhaa...Hyviä kuvailuhetkiä ja jouluisia tunnelmia sinulle!

   Poista
  2. Pimeyden ja valon vaihtelut ovat ihmeellisiä.
   Tarvitsemme molempia..
   Joulurauhaa sinulle♥

   Poista
 2. Yritän liidellä mahdollisimman hiljaa, että saisit pitää postikorttimaisemasi.
  Oikein Hyvää Joulua ja KIITOS yllätyksestä.

  VastaaPoista