.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kyläkurjenpolven opetus
Opettelen arvostamaan itsestäänselvyyksiä, 
että löytäisin elämäni rakkaimmat aarteet.


Pihallamme kasvaa runsaasti luonnonvaraisia kyläkurjenpolvia varsinaisen puutarha-alueen ulkopuolella. Tämä kuvassa oleva yksilö on saanut kukkia keskeisellä paikalla puutarhapolun varressa jo useana kesänä, sillä kukan väri on mielestäni kauniimpi kuin muilla kyläkurjenpolvilla. Tässä erottuvat tummemmat violetit viirut vaalealla pohjalla kauniisti. Ilta-aurinko paistaa polulle ja tekee kukasta vieläkin kauniimman. 

En ole ymmärtänyt näiden villien kurjenpolvien arvoa. Pidän niistä ja ne menestyvät täällä hyvin, joten voisin antaa niille enemmän tilaa puutarhassani. Helposti emme huomaa sellaisten asioiden arvoa, joita meillä on runsaasti. Silloin kun jotakin meillä on vähän tai erityisen harvoin niin kiinnitämme siihen tarkemmin huomiomme ja asian arvo meille vahvistuu. Olisi hienoa osata arvostaa kaikkia asioita yhtä paljon.

Tämä kyläkurjenpolvi voisi opettaa minulle jotain. Voin huomata kaikki kauniit asiat joita minulla on. Voin opetella arvostamaan kaikkia asioita elämässäni. 


2 kommenttia:

 1. Merry and Happy New Year ...!
  Eko
  Suomi/Lapland/Kuusamo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne upeaa uutta vuotta - taitaa siellä Kuusamossa kukkia vielä kauniimmin monet kukkaset tulevan kesän auringossa kuin täällä milloinkaan :)

   Poista