.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Aivan täynnä sirpaleita - RunoTalon Voimakortti


Rujossa ruukussa oli sirpaleita,
se oli kerännyt itseensä
niitä monta vuotta.

Se halusi auttaa muita ja olla hyvä,
mutta se oli jo aivan täynnä sirpaleita.


Sirpaleita on varmasti meillä kaikilla ruukuissamme. Kun niitä ottaa kämmenelleen tarkasteltavaksi yksi kerrallaan, voi huomata niiden olevan kauniita sirpaleita meidän elämämme matkalta. Ilman noita sirpaleita olisimme aivan jotain muuta kuin se ihminen joksi olemme muovautuneet. On hyväksyttävä sirpaleet osaksi itseämme ja annettava niiden loistaa. Voimme muuttaa sirpaleiden tuskan elämämme voimavaraksi; ne saavat uskomaan, että voimme selvitä mistä tahansa.

Alkuperäinen tähän liittyvä kirjoitus runoineen ja pohdintoineen löytyy täältä.

-

Suunnittelen uutta RunoTalon Voimakortit sarjaa:


Kuvien aiheet

- RunoTalon puutarha
- Seitsemisen kansallispuisto
- RunoTalo

Voimalauseiden sisältö

- usko omiin unelmiin
- läsnäolo
- oma sisäinen voima
- elämänmyönteisyys
- hiljaisuus ja rauha
- oman itsen tunnistaminen

Julkaisen kuvia ja lauseita täällä blogissa. Näin syntyvät uudet voimakortit. Korttien syvällisemmät merkitykset ovat kortin saajalle löydettävissä täältä blogista. Osa julkaistuista korteista tulee myöhemmin myyntiin RunoTalon nettikauppaan. Nettikaupan etusivulla voit kirjautua postituslistalle, jolloin saat uutiskirjeeni kautta tietoa kaupan uutuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti