.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 3. marraskuuta 2011

Hiljaisuuden kortit - Rohkeus


Jatkan pikkuruisten Hiljaisuuden korttien esittelyä. Vuorossa on Rohkeus. Millaisessa tilanteessa tämän kortti voisi olla paikallaan? Voisin ojentaa ystävälle, joka tarvitsee rohkeutta.

Nyt sain idean ihan toisenlaisesta kortista. Tarvitsisin sellaisen jossa lukisi: Olen ylpeä sinusta. Ehkäpä teen sellaisia seuraavaksi. Myös Anteeksi olisi joskus hyvä olla varalla lompakossa. Kiitos - korttia jakaisin useamman päivässä ihan kevyesti. Olet Ihana - kortti voisi olla kiva.

Eksyin alkuperäisestä aiheesta. Rohkeus. Kalenterin välissä varmasti paikallaan muistuttamassa miten tärkeää on olla rohkeasti oma itsensä. Voisinko ottaa kaikki kymmenen mukaan töihin pöydän laatikkoon ja valita sieltä sopivimman eteeni pöydälle. Pakassa ovat Ilo, Luovuus, Luottamus, Avoimuus, Rohkeus, Kaipaus, Ihmeellisyys, Rauha, Vapaus ja Hymy.

Taidan laittaa nämä kuitenkin sinne nettikauppaan. Ehkä ehdin jo tulevana sunnuntaina tehdä sen.


4 kommenttia:

 1. Tykästyin kovasti tuohon ajatukseesi toisille jaettavista korteista, joissa olisi kehumisen, tykkäämisen, kiittämisen, anteeksipyytämisen yms. aiheita. En muista sellaisia vielä missään nähneeni ja meille "mykille" suomalaisille ne voisivat olla yksi hyvä keino osoittaa lämmintä huomiota muille ihmisille. Ja ajatus niiden saamisesta tuntuisi ihan yhtä mukavalta kuin niiden jakamisesta...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kiki, minustakin tuntuu, että siinä olisi oikeasti toimivat ja käytännönläheiset kortit. Yleensä kun idea syntyy niin minun on pakko lähteä sitä kokeilemaan. Joten joku päivä täällä palaan tähänkin asiaan. Kivasti ajateltu tuo, että on yhtä mukava saada kuin jakaakin niitä kortteja. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. kaunis pieni kukka, niin minullakin kehäkukat alkoi uudestaan kukkimaan, kävin maljakkoon ison kimpun eilen, yö pakkanenkaan ei vienyt niitä.

  VastaaPoista
 4. Pepita, herkuttelen ajatuksella maljakosta, joka on täynnä oranssinkeltaisia kehäkukkia - miten paljon iloa ja voimaa siitä saakaan! Minulla on vain yksi kukka ruukussa ulkona, mutta sekin on ihana :)

  VastaaPoista