.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 25. marraskuuta 2011

Jokainen päivä on uusi alku - RunoTalon Voimakortti


Jokainen päivä on uusi alku


Tämä kuva kertoo siitä miten kaikki on mahdollista, kun vain tahdomme. Hankkimani talo odotti vuosia purkamista. Luulin, että purkaminen olisi lähes ylivoimaista. Kun vihdoin uskalsin ottaa askeleita purkamisen suuntaan eli selvittää miten purku onnistuisi niin alkoi tapahtua. Selvisi, että voisimme aloittaa purkamisen itse ja myöhemmin apuun tulisi konevoimaa.

Ajelimme avopuolisoni kanssa talolle Jalasjärven Koskuelle pakettiautolla heinäkuussa 2009. Yhteinen kesälomamme oli pian alkamassa. Olimme päättäneet aloittaa talon purkamisen itse ja katsoa miten pitkälle pääsisimme. Mukana oli sorkkarautojen lisäksi myös videokamera. Yritän pian saada videoita valmiiksi niin että voisin näyttää todistusaineistoa purkutöistämme.

Oli aloitettava ovien irroittamisesta. Sen ei pitänyt olla kovin vaikeaa eikä se ollutkaan. Olimme kuin lottovoittajat kun matkasimme kotiinpäin auto täynnä vanhoja ovia päivän urakoinnin jälkeen. Olenkohan koskaan tuntenut itseäni yhtä vahvaksi ja voimakkaaksi? Mahtava, voimauttava kokemus.

Toisella kerralla mukaamme lähtivät kaikki ikkunat. Kuva talosta on otettu tuon päivän jälkeen. Se näyttää hieman surulliselta ilman ikkunoita, mutta on muistettava, että tässä on syntymässä talolle uusi elämä. Jokainen päivä on uusi alku. Niin se on. Se uusi päivä on juuri sellainen kuin itse haluamme sen olevan.

Yllätyksellinen merkittävä uusi alku syntyi talon purkamisen aloituksen myötä: Aloitin blogini. Tuo kuva on ensimmäinen postaukseni. Minun piti vain kertoa miten puran talon, mutta mitä syntyikään: RunoTalon blogi ja myöhemmin useampia blogeja. Syntyi Runotalon puutarha ja Runotalon Sari. Kaikki tämä vain siksi kun uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen.

Alkuperäinen postaus löytyy nykyään Runotalo Projekti blogistani.

-

Olen aiemmin julkaissut kaksi voimakortti sarjaa:


Nyt suunnittelen uutta RunoTalon Voimakortit sarjaa:


Kuvien aiheet

- RunoTalon puutarha
- Seitsemisen kansallispuisto
- RunoTalo

Voimalauseiden sisältö

- usko omiin unelmiin
- läsnäolo
- oma sisäinen voima
- elämänmyönteisyys
- hiljaisuus ja rauha
- oman itsen tunnistaminen

Julkaisen kuvia ja lauseita täällä blogissa. Näin syntyvät uudet voimakortit. Korttien syvällisemmät merkitykset ovat kortin saajalle löydettävissä täältä blogista. Osa julkaistuista korteista tulee myöhemmin myyntiin RunoTalon nettikauppaan. Nettisivuilleni voit kirjautua postituslistalle, jolloin saat uutiskirjeeni kautta tietoa kaupan uutuuksista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti