.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 28. marraskuuta 2011

Ehkä aarteeni on seikkailuni juuri tässä polun mutkassa juuri nyt - RunoTalon Voimakortti


Ehkä aarteeni on seikkailuni
juuri tässä polun mutkassa juuri nyt


Koen yhä enemmän hetkiä jolloin ymmärrän, että aarteeni todellakin on juuri tässä hetkessä koko ajan. Saan tehdä niin monia rakastamiani asioita. Jokainen sekunti on ihmeellinen. Helposti onnistun ihmettelemään ja hymyilemään minuutinkin ajan. Tunti on jo vaikeampaa, sillä silloin ajatukseni saattavat eksyä asioihin, jotka eivät edistä seikkailuni nautintoa vaan yrittävät latistaa iloani. Miksi en saisi nauttia ja uskoa hyvään, kaiken onnistumiseen ja valtaviin mahdollisuuksiin? Jokin ääni päässäni häiritsee sitä tasaista virtauksen olotilaa, jossa kaikki on jatkuvasti hyvin. Tunnen, että on mahdollista saavuttaa yhä enemmän tuota rauhaa ja tasapainoa.


Kaikkia omia mahdollisuuksiaan on välillä vaikea nähdä. Joku saattaa sanoa, että pitää olla realisti. Voisin melkein suuttua tuosta lauseesta. Juuri niin. Tuolla tavalla tapetaan kaikki luovuus maailmasta, kaikki mikä voisi mennä hyvin, kaikki erilaiset mahdollisuudet mitä meillä kaikilla on. Olemme ihmeellisiä olentoja eikä todellakaan tiedetä mihin me lopulta oikeasti pystymme. Tunnen, että voimme kaiken mitä tahdomme, jos tahdomme oikeasti.

Etenen hitaasti tällä tielläni kohti mielenrauhaa. Vaikkakaan en halua edetä minnekään. Haluan ajatella, että olen jo perillä. Vain silloin voin kokea rauhan, tasapainon ja hiljaisen tyytyväisyyden, jossa ei ole kiire minnekään. Elämäni on valmis - olen siinä rauhassa.

-


Suunnittelen uutta RunoTalon Voimakortit sarjaa:

Kuvien aiheet

- RunoTalon puutarha
- Seitsemisen kansallispuisto
- RunoTalo

Voimalauseiden sisältö

- usko omiin unelmiin
- läsnäolo
- oma sisäinen voima
- elämänmyönteisyys
- hiljaisuus ja rauha
- oman itsen tunnistaminen

Julkaisen kuvia ja lauseita täällä blogissa. Näin syntyvät uudet voimakortit. Korttien syvällisemmät merkitykset ovat kortin saajalle löydettävissä täältä blogista. Osa julkaistuista korteista tulee myöhemmin myyntiin RunoTalon nettikauppaan. Nettikaupan etusivulla voit kirjautua postituslistalle, jolloin saat uutiskirjeeni kautta tietoa kaupan uutuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti