.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

I do Africa - Tahdon Afrikka - Voimakorttien syntytarina, merkitykset ja salaisuus


Miten syntyivät I do Africa - Tahdon Afrikka Voimakortit? Pidempään blogiani seuranneille tarina on tuttu, mutta uudemmille lukijoille todennäköisimmin ei. Siksipä kertaan syntytarinan. (jos tarina on tuttu niin voit hypätä linkkien yli:  merkitykset löytyvät hieman alempaa ja salaisuus on alimpana tässä tekstissä)

Helmikuussa 2010 tein viikon matkan Gambiaan Afrikkaan. Matkalla valokuvasin paljon ja kuvista syntyivät voimakortit. Olen kertonut tarinaa matkastani täällä blogissani kuvien kera. Vain osa kuvista päätyi korteiksi ja osassa kortteja olen rajannut alkuperäisestä kuvasta vain pienen osan.

Jos tahdot tutustua matkaani ja nähdä mistä voimakortit ovat lähtöisin niin tässä ovat linkit alkuperäisiin matkakuviin ja kertomuksiin aiheittain. Ihan jokaista voimakorttia ei näistä tarinoista löydy, mutta alempana on linkit korttien merkityksiin ja nettikauppaan, jossa kaikki kortit nähtävillä.
Voimakorteilla on nimensä mukaisesti voimauttava tarkoitus. Kortteja on 20 erilaista ja kullakin kortilla on oma viestinsä. I do Africa - Tahdon Afrikka kortit viestivät jo sinällään suvaitsevaisuudesta ja toiveesta koko maailman rauhaisaan yhteiseloon.

Pienet kortit sopivat pakettikorteiksi, piristykseksi kalenterin väliin tai henkilökohtaiseksi opastajaksi omalle sisäiselle matkalle. Omasta Voimakorttipakasta valitaan sattumanvaraisesti kortti, jonka herättämät mielikuvat auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä. Meillä kaikilla on vastaukset itsellemme, jos vain uskallamme luottaa omaan itseemme. Kortit auttavat vahvistamaan niitä vastauksia, jotka jo alitajuisesti tiedostamme. Todennäköisesti joku korteista nousee muita tärkeämmäksi eli voimauttavaksi. Tuon kortin voi laittaa paikkaan, jossa se on näkyvillä muistuttamassa itselle tärkeästä asiasta.

I do Africa - Tahdon Afrikka Voimakorttien merkitykset

Kortteja on kahta kokoa. Tarkemmin voit tutustua Runotalon nettikaupassa.
Alla olevista linkeistä pääset suoraan kortteihin.

Postikortti kokoiset
Pienet pakettikortti kokoiset

Lopuksi pieni liiketoiminnallinen salaisuus: Joudun nostamaan korttien hintaa ja olen ajatellut tehdä sen vuoden 2012 alussa. Ajattelin, että on ystävällistä ja reilua kertoa siitä etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti