.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Voimakorttikurssit tulossa 2012


Ollaan Runotalossa blogissa kerron tarkemmin millaisia voimauttavia kursseja olen suunnittelemassa. Sinne pääset tästä.


4 kommenttia:

 1. Katso mikä voimauttava luontokirja on nyt blogisssani.

  Tekisi mieli aloittaa valokuvaus tosissaan.

  VastaaPoista
 2. Käväisin aamulla, mutta nyt vasta lähden ajan kanssa katsomaan ja huomasin äsken, että nyt sinulla on muutakin mikä kiinnostaa minua erityisesti.

  Vitsit, kun se valokuvaus tosissaan olisikin helppoa, mutta mitä olen tutustunut niin tekniseksi menee ja minulla alkaa kaikki sellainen aina tökkiä vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Hieno, houkuttava kurssi...
  Minä en oikein vähään aikaan pääse tai halua jättää Pilkkua yksin tai kenellekkään vielä..
  Myöhemmin...

  Mitä kurssi kaikkinensa maksaa?noin?

  VastaaPoista
 4. Hanne, olen miettinyt, että monilla on koira, jonka voisi haluta ottaa mukaan. Sekin saattaa jossain ryhmässä olla mahdollista, jos ei ole allergisia ja on eläinrakkaita ihmisiä. Tietty riippuu koirastakin, kun minulla Pimu toisinaan hiippailee aina sinne missä olen ottamassa kuvaa :)

  En taida uskaltaa sanoa vielä hinnasta, laskelmat ovat kesken...ei mitään luxusristeilyn hintaa kuitenkaan, palaan lähiaikoina asiaan, kun kerron tarkemmin kurssin ohjelmasta. Oikeastaan haluaisin kehitellä tänne nettiinkin jonkin version, sellaisen etäkurssin, ehkä ilmaisena versiona. Olisi makupala oikeasta kurssista. - Minua houkuttaa tehdä sarja.

  Olen ihan pikkiriikkisen paljon innoissani tästä :) Kiitos Hanne kiinnostuksestasi, olen iloinen.

  VastaaPoista