.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 11. marraskuuta 2011

Työpaikoillamme on hymyileviä kultakimpaleita


Olen kiitollinen kaikille niille ihmisille, jotka jaksavat hymyillä. Olen ilahtunut kaikista niistä ihmisistä, jotka tuovat huumoria ja naurua arjen keskelle. He eivät tiedä miten tärkeitä he ovat meille kaikille. Heistä jokainen ansaitsee palkankorotuksen.Sellaiset ihmiset työpaikoillamme ovat kultakimpaleita. Jos olemme niin onnekkaita, että heitä on useampia niin he valaisevat ympäristömme muuttaen kaiken kevyemmäksi ja helpommaksi. Heidän naurunsa saa isotkin taakat kulkemaan leikiten. He ovat yritysten sydämiä, sellaisia jotka pumppaavat energiaa joka suuntaan antaen uutta voimaa.


Voi olla, että jonkun on vaikea kestää noita iloisia ihmisiä, jotka ärsyttävästi hymyilevät päivästä toiseen. Onhan se aika sietämätöntä, kun toinen haluaisi murjottaa ja levittää ympärilleen pahaa oloa. Kertakaikkiaan se on niin väärin!- Voisinpa sanoa, että ole vaan siellä pimeydessä, mutta en voi. En voi, kun sinulla on vaikutus minuun. Me emme ole erillisiä, sillä me kohtaamme päivittäin. Vaikka yritän olla välittämättä, niin minä välitän kuitenkin. Minä tunnen sinun tuskasi ja väsymyksesi. Se on yhä enemmän osa minua. Siksi minä haluan, että tulet pois sieltä luolastasi tänne valoon. Siksi minä haluan, että sinäkin jaksat hymyillä.Me olemme kaikki ihmisiä. Meistä jokainen voi valita joka hetki oman asenteensa. On valittava hymy, leikkimieli, kepeys ja nauru. Niillä me jaksamme. Mitä enemmän meitä aurinkoisia on niin sitä isompi on voimamme. Kiitos, että hymyilet ja tuot valoa ympäristöösi, olit sitten missä tahansa tekemässä mitä tahansa.8 kommenttia:

 1. Huomaan itse, että en enää naura niin paljon..Olen vakavoitunut. Onneks Pilku tekee juttuja, jotka naurattavat, joskus ensin ei..

  kauniita, herkkiä kuvia.
  ihanaa viikonloppua sinulle=)

  VastaaPoista
 2. Hei. Ihan jo toivoin, että Runotalo sijaitsisi jossain fyysisesti. Olin jo ihan lähdössä katsomaan tuota houkuttelevan kuuloista paikkaa!! Noh, ei se mitään.

  Kiitokset pulppuilevan iloisesta blogienergiasta ja hyvää viikonloppua sinulle, Sari! :)

  Tulee ihan mieleen sanonta: Anna hyvän kiertää. Ennen siitä tuli mieleen joku velvollisuus, jota ei jaksa kuitenkaan toteuttaa. Nyt tajuan, hymykin riittää. Ja johan rupesi hymyilyttämään.

  Noi voimakortit, ainakin afrikkalaiset on kans tosi mageat.

  VastaaPoista
 3. Hymy hymystä.
  Hymy kaikille olosuhteista ja kasvoista riippumatta on pyyteetöntä lähimmäisen rakkautta.

  Sulka hattuun naurusta,kepeydestä
  iloisuudesta,leikkimielisyydestä jokaiselle ihmiselle.

  Kiitos Sari rohkaisevasta sanastasi!

  VastaaPoista
 4. Olenpa minä oikea Onnen Pekka (mistähän tuokin sanonta tulee?), kun minulla on täällä niin monta mukavaa kommenttia odottamassa - juuri avasin koneen pitkän työpäivän jälkeen ja tulin tosi iloiseksi.

  Hanne, välillä on varmaan kaikilla vakaviakin päiviä, mutta semmoinen myrtsitys on ihan toinen juttu. Vakavakin ihminen voi välittää ympärilleen tasapainoa ja rauhaa, läsnäoloa ja sitä kautta voimauttaa muita. - Hyvä, kun lemmikit naurattavat meitä ja saavat tuntemaan sitä suuren suurta rakkautta. Mukavaa lauantain jatkoa Hanne :)

  Voi Heli, arvaapa vaan tahtoisinko avata sinulle Runotalon oven ja kutsua sisään, niin kovin tahtoisin vaan ei ihan vielä taida olla aika.
  - Hymyn kierrättäminen tuntuu hyvältä jutulta ja se kyllä tarttuu ihan oikeasti eli on helppo kierrättää. On kiva kuulla, että pidät afrikka-korteista :)

  Liirum, pyyteetön lähimmäisen rakkaus, niin kauniisti sanottu, sitä kun saisimme tänne maailmaamme paljon vielä lisää. Olen kyllä saanut havaita sitä paljon ihan viime aikoina ja se tuntuu hyvältä - saa hymyilemään sydämestä saakka. Kiitos itsellesi ja sulka hattuusi, jopa useamman laittaisin :)

  - Voisin nyt kysyä, että mistä teitä ihania, mahtavia ihmisiä tänne blogiini oikein tulee? Olette aivan ihania...Oikeasti.

  VastaaPoista
 5. Olen niiiiiin samaa mieltä.

  http://silviistee.blogspot.fi/2012/10/ajatuksista-ja-hymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti oli jäänyt minulta huomaamatta, mutta nyt se tuli vastaani ja sain julkaistua sen :) Kiitos, poikkean linkkiin tutustumaan tarkemmin. Hymyillään :)

   Poista
 6. Hmm...olemmeko aina ? Emme, sillä tuomme huonoa energiaa. Annas olla, kun hymyn nousee yhden suu, toiset mukaan antautuu :) Ihana tartuntavaara ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - ihan aina ei voida olla hyvällä tuulella, mutta enimmäkseen voidaan onneksi itse valita :) Molemmat tarttuu huono ja hyvä. Ihana tartuntavaara on olemassa kun tapaa onnea säteilevän ihmisen. Lisäksi on tutkittu juttu jo, että sydämelle ja terveydelle tekee hyvää keveämpi mielen malli :) Tartutetaan vaan siis <3

   Poista