.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 26. marraskuuta 2011

Olen kotonani tässä maailmassa - RunoTalon Voimakortti


Olen kotonani tässä maailmassa


Hiljaisuus on läsnä joka hetkessä. Sanojen väleissä on taukoja ja hengityksessämme on hetkiä, jolloin ei tapahdu mitään. Etsin toista maailmaa noista pienistä hetkistä. Jos voin pysähtyä siihen, missä kaikki loppuu ja alkaa taas uudelleen, voin löytää toisen ulottuvuuden, paikan jossa on rauha.

Toinen maailma. Olen varma, että toisia maailmoja on olemassa. Ajattelen, että tämä maailma esittäytyy meille jokaiselle hyvin erilaisena. Kaikki on kiinni meistä itsestämme. Miten me koemme maailmamme aisteillamme, mihin kiinnitämme huomiomme, siitä muodostuu oma kokemuksemme maailmasta.

Sydämen viisaus. Meillä jokaisella on paljon viisautta sisimmässämme. Se on hiljaista viisautta, joka on löydettävissä ja otettavissa käyttöön. Sen voi löytää parhaiten näkemällä sen ensin muissa ihmisissä. Etsinnän voi aloittaa myös eläimistä ja luonnon kasveista, sillä niistä se on helposti löydettävissä.

Opettelen olemaan kiitollinen ja tuntemaan oloni kotoisaksi tässä maailmassa joka hetki. On hyvä tunne, kun tuntee olevansa omalla paikallaan. Katselen ympärilleni kiitollisena ja huomaan kaikki arvokkaat asiat ympärilläni ja elämässäni. Niitä on paljon.

-


Nyt suunnittelen uutta RunoTalon Voimakortit sarjaa:

Kuvien aiheet

- RunoTalon puutarha
- Seitsemisen kansallispuisto
- RunoTalo

Voimalauseiden sisältö

- usko omiin unelmiin
- läsnäolo
- oma sisäinen voima
- elämänmyönteisyys
- hiljaisuus ja rauha
- oman itsen tunnistaminen


Julkaisen kuvia ja lauseita täällä blogissa. Näin syntyvät uudet voimakortit. Korttien syvällisemmät merkitykset ovat kortin saajalle löydettävissä täältä blogista. Osa julkaistuista korteista tulee myöhemmin myyntiin RunoTalon nettikauppaan. Nettikaupan etusivulla voit kirjautua postituslistalle, jolloin saat uutiskirjeeni kautta tietoa kaupan uutuuksista.

2 kommenttia:

 1. Pikkuleikki:

  - Pidä unelmistas kii!
  - Ole minulle♥
  - Minä: Selviytyjä!
  - Katson tähtiin!
  - Hiljaisuus: Fortissimo!
  - Minä itte!

  VastaaPoista
 2. Leena, tämä laittoi kyllä miettimään. Valtavasti voimaa. Katson tähtiin, jäi minuun ja ymmärrän sen monin eri tavoin :)
  - Kiitos pikkuleikistä, joka ei olekaan niin piéni...

  VastaaPoista