.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Vahvistuin pihakierroksella


Olen ollut muutaman päivän ajan kuin kuvassa oleva lyhty juuttuneena paikoilleen. Aurinko paistaa ja valoa on paljon, mutta voimani ovat ehtyneet. Ehkä ne kuluivat viikonloppuna messuilla? En tiedä varmasti. 


Olin lähdössä työpaikan juhliin illaksi, mutta väsymyksen vuoksi päätin jäädä kotiin. Iltaa kohti piristyin ja lähdin jopa kameran kanssa ulos kuvaamaan. Se piristi minua. Taidan palautua ennalleni.

Keväinen valo on kaunis. Pilvetkin ovat ihmeellisen kauniita vaeltaessaan taivaalla eteenpäin.


Tarvitsin itselleni voimakortin. Valitsin tämän. Se tuntui sopivalta, sillä ulkona kuvauskierroksella tunsin kevään olevan jo kulman takana: tunsin kevään lähestymisen omenapuun ja vaahteroiden silmuissa. Vahvistuin ja vahvistun lisää. Tunnen Tuulen - keväisen tuulen - se kutsuu minua mukaansa.

2 kommenttia:

  1. Ihana ajatuksia jälleen kerran, ja sopii elämäntilanteeseeni hyvin :) Valoisaa palmusunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle SatuMaria, on ollut kaunis aurinkoinen sunnuntai ja vielä vaan aurinkoa riittää. Mukavaa alkavaa viikkoa :)

      Poista