.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sinussa on kaikki mitä tarvitsetSinussa on kaikki mitä tarvitset


Voimakurssilla ei tunneta käsitettä nimeltä aika, joten tämä kirjeeni on kaikille voimakurssilaisille. Tarkoitan kurssin jo käyneitä, kurssilla nyt olevia ja kurssille tulevaisuudessa osallistuvia. Samalla kirjoitan sinulle, joka löydät näistä sanoista sisältöä itsellesi.Spiraalin kehällä voit kulkea eteenpäin ja laajemmalle. Samalla spiraali vie sinua syvemmälle omaan itseesi, sisimpääsi. Välillä harhaudut omalta spiraalipolultasi jonnekin. Näet jotain minkä luulet olevan sinulle. Jonkin ajan kuluttua ymmärrät, ettet sittenkään vielä tiennyt mitä tahdot. 

Olet ymmärtämässä, että lopullista vastausta ei ole olemassa eikä tarvitse olla. Oikeastaan vastaus on juuri se, että osaat lopettaa etsimisen. Kuljet spiraalia eteenpäin nauttien maisemista, odottaen kaikkea eteesi tulevaa lapsenomaisella innokkuudella ja uteliaisuudella. Siitä huolimatta sinulla voi olla päämääriä ja tavoitteita, asioita, joita tahdot elämääsi. Kaiken on tapahduttava rennosti, hetkessä ja pakottamatta. Luottaen.

Sinussa on kaikki tässä hetkessä mitä tarvitset. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Olet milllainen tahansa. 


Tänään näet selkeästi ja tunnet vahvasti mihin suuntaan olet menossa. Suunta, johon olet menossa on se sama suunta, johon tahdot mennä. Edessäsi on silta ja astuit sille sillalle. Olet ajatuksen tasolla jo lähtenyt siihen suuntaan mihin tahdot. Nyt vain ylität sillan. Pian olet toisella puolella. 


6 kommenttia:

 1. Olen oivaltanut sellaisen tärkeän asian, että minun tulee olla kiitollinen mitä minulla jo on ja varmasti riitän. Koska usein meillä naisilla etenkin on riittämättäömyyden tunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että riittämättömyyden tunnetta on paljon ja liekö tuo ihme kun vaatimukset ovat ihan kohtuuttomat ihmisille monissa kohdin. Itselleen on hyvä riittää, siitä tulee hyvä olo - ei syyllisyyttä eikä myöskään mahdottomia vaatimuksia muille.

   Poista
 2. Sinussa on kaikki mitä tarvitset. - Aivan mahtava lause ja ajatus!
  Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä - niin meissä onneksi on - kaikki tarvittava :)

   Poista
 3. Seu blog é muito lindo, não me canso de passear por aqui.
  abraços

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. So nice you are here again and thank you for your kind words.

   Poista