.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Paketointia ja pihapiirin kuvausta

Paketoin KukkaChakra voimakortteja Voimaannu messuja varten. Jokaisen korttinipun mukana on uusi käyntikorttini. Kuvassa on yksi käyntikorteista, joita on useampi erilainen. Tahdon korostaa valokuvaamista voimapuutarhassa. Kukkien voima tallentuu kuvaushetkellä.

Tällaisilta näyttävät valmiit korttipaketit. VoimaPuutarha 2013 kortteja olen paketoinut samalla tavalla.

Aurinko paistoi niin kauniisti, että välillä oli lähdettävä ulos valokuvaamaan. Hauska pilvenhattara purjehti pellon yllä.Minua nauratti katsellessani Pimun turkkia ja ilmettä tuulessa. Olikin todella kylmää ja tuulista.


Kummallinen ilmiö: tuuli, varjo ja luminen katto. On maailma ihmeellinen.


Puutarhassa näyttää tältä. Muutaman kuukauden kuluttua kävelen tässä hiekkapoluilla ja kuvaan kukkia.

Hirsikasa eli oikea Runotalo pressun alla odottamassa takapihalla. Tästä edestä kaadettiin kuusi, joten nyt näen hirsikasan tuvan ikkunasta. Eipähän unohdu!

4 kommenttia:

 1. Ihana koiruus :) Ja toi poseerausilme, wau! Sulla on malli omasta takaa. Ja kyllä sitä lämmintä kesää odotetaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on alkanut tuntua, että Pimu poseeraa....<3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juuri tänään taas ajattelin, että ei montaa vuotta voi olla enää yhteistä aikaa minulla ja Pimulla. 12,5 vuotta mittarissa <3 Vielä leikitään ja nautitaan yhteisistä päivistä <3

   Poista