.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 7. maaliskuuta 2013

Bongasin kivat bloggauksetKerään tähän blogikirjoituksien kimaran linkkeineen. Minulta on jäänyt moni tunnustus ja haaste suorittamatta, joten tämän tarkoitus on tavallaan paikata tuota tekemättömyyttäni. Katselen seuraamieni blogien uusimpia postauksia ja kommentoin muutamalla sanalla miksi valitsin blogin tänään tähän listalle mukaan. Siis postauksia, joista pidin syystä tai toisesta. Valintaperusteena uusin postaus ei niinkään blogi kokonaisuutena. Järjestys ei ole paremmuusjärjestys.


Valkoinen puutalokoti - ihana kuva heti yläpalkissa ja upea persoonallinen sekä inspiroiva sisustus.

Elämää ja elämyksiä - jo blogin yläpalkin kuvasarja saa minut hyvälle tuulelle. Tänään löysin pieniä taimia ja ihania persoonallisia kissoja.

Miss Bubble's Lifestyle - mielenkiintoinen ateriakokonaisuus - jäätelö erikoisuus...

Saaripalsta - pidän todella paljon blogin ulkoasusta. Oikein kiva postaus kevään merkeistä ja kevät on niin paljon edempänä kuin täällä RunoTalon pihapiirissä, että olen iloinen ja surkea samanaikaisesti - siis hieman kateellinen tietenkin.

Perhottaren päiväkirja - suloisia pikkutaimia ja blogin ulkoasussa minun mieleni lepää.

Oma Koppa - tällä kertaa aivan ihana kassi! Ihailen usein upeita ideoita, pursuavaa luovuutta ja taidolla kuvattuja ja neuvottuja ohjeita. Kunpa ehtisin, viitsisin tehdä ja kokeilla minäkin jotain näistä ideoista.

Tässä jäi vielä monta upeaa blogipostausta varmasti mainitsematta, mutta otan joku toinen kerta tämän uudestaan. Nämä osuivat ja upposivat minuun tänään. Valikoimaa ja seurattavaa on niin paljon, että paljon jää kokematta tässä blogimaailmassa sellaista mitä varmasti tahtoisin, mutta aika ei riitä.4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ole hyvä - ilo on minun puolellani kuten sanotaan, pidin postauksestasi <3

      Poista
  2. Kiitos Sari ! Minusta on aina mukava piipahtaa mieltä piristävässä blogissasi :)

    VastaaPoista