.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Bloggaisitko aarrekarttailuasi?


Isossa rastatukkaisessa päässäni syttyi idealamppu! Oletko bloggaaja? Oletko kiinnostunut aarrekarttailusta? Tahtoisitko osallistua aarrekarttakurssilleni veloituksetta, sillä edellytyksellä, että bloggaisit oman aarrekarttailusi etenemistä blogissasi ja linkittäisit sen Aarrekarttamaailma blogiini? Linkittäisin vuorostani blogissasi oleviin aarrekarttapostauksiisi. Omia aarrekarttakuvia ei ole pakko julkaista vaan tehdä omalla vapaalla tyylillä. Tarkempia tietoja minulta saat tiedustelemalla sähköpostitse tai jättämällä kommenttia.13 kommenttia:

 1. Jooooo!
  Haluaisin kovasti tälläistä yhteistyötä!
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeee :) Sittenhän minä voisin laittaa kurssin ensimmäistä tehtävää tulemaan heti kun sinulle sopii. Milloinkas aloittaisit?

   Poista
  2. mä voin aloittaa vaikka ihan heti :)

   Poista
  3. Hienoa! Minulla on huomenna RunoTalo työpäivä, joten laitan huomenna sähköpostitse ensimmäisen tehtävän. Löydänköhän sähköpostisi profiilisi kautta - muussa tapauksessa odotan sinulta sähköpostia minulle niin saan sähköpostiosoitteesi.

   Poista
  4. salla.etela@gmail.com - tuo postit mailiboxiin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Upeaa :) Voinko laittaa jo huomenna ensimmäisen tehtävän tulemaan?

   Poista
 3. Hei Sari! Mielelläni osallistuisin minäkin kurssillesi ja bloggaisin siitä, jos vielä tarjous on voimassa! :) Kauniita kevättalven päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vielä on voimassa. Tutkitaan löydänkö sähköpostisi profiilistasi - saat tehtävän ja lisätietoja kunhan yhteystieto löytyy :)

   Poista
 4. Kiitos, mahtavaa!! :) bondi.patonkimaassa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pohdin tätä. Ihana idea ♥ Olen kiinnostunut, mutta pohdin vaan ajankäyttöni riittävyyttä tällä hetkellä yhtään mihinkään ylimääräiseen... kauankohan tarjous on voimassa ;)
  Kysyisin vielä, että kun blogaan englanniksi, niin onkohan se ok? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tarjous on vielä voimassa ja voidaan sopia myöhemmäksikin. Pahoitteluni, että vastaus viipyi - se ei jostain syystä tullut sähköpostiini kuten kommentit yleensä.

   Poista