.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KukkaChakra voimakorttien käyttöohjeet


KukkaChakra voimakortteja luodessani olen yllättynyt iloisesti kukkien voimasta ja herkkyydestä. Kukilla on tunnettu voimansa, mutta en tiennyt voiman ihmeellisestä vahvuudesta. Se on todellista. Uskon, että voin siirtää kukkien voiman luoksesi ja käyttöösi korttien kuvien kautta.

Puutarhan, kukkien ja värien energiat välittyvät kuvien kautta. Luonnonvoiman voit aistia vahvana kesäiltaisin kukkien tuoksuessa ja kohdatessasi puutarhan pikkueläimiä. Kaikki tämä energia on varastoituneena näihin kortteihin kukkien kautta. Jokainen kukka on oma voimakeskuksensa. Opit poimimaan juuri oikean kukan tarvitessasi sitä itsellesi tasapainottajaksi ja voimaksi. Tarvittaessa voit käydä läpi kaikki kukat eli chakrat  punaisesta violettiin ja hakea oman tasapainon tilasi, jossa energiasi virtaa vapaana. Chakroista löydät tarkempaa tietoa kirjallisuudesta ja voit hyvin yhdistää kukkien värit, energiat ja chakrat mielikuvissasi.

Voimakorttien takakannen kuva valkoisista kukinnoista heijastaa olotilaa, jolloin olet valoisa ja onnellinen omassa elämässäsi. Ota vastaan kukkien ikiaikainen voima. Se on olemassa. Sen voit tuntea. Olen tänään kirjoittanut kaikille KukkaChakra voimakorteille omat tekstinsä. Aivan kuin sanat olisivat odottaneet jossain sisimmässäni valmiina ja tänään ne vaativat päästä ulos. Juuri lukemasi teksti on tarkoitettu ohjeeksi näiden voimakorttien käytölle. Julkaisen myöhemmin jokaisen kortin oman tekstin. KukkaChakra voimakortit saavat mukaansa pienen ohjevihkosen, jossa on jokaisen kukan kohdalla oma ohjeistuksensa. 

Varsinaisesti chakroihin liittyvää tietoutta ei korttien mukana tule paljonkaan, sillä sitä on muutenkin saatavilla. Tahdoin luoda jotain erilaista.  Jokainen kukka on luovuttanut minulle oman ohjeistuksensa oman voimansa osalta ja jaan sen korttien mukana. Kortit soveltuvat hyvin chakrojen kanssa työskentelyyn ja olen huomannut niiden vahvan vaikutuksen kehitellessäni kortteja. 

Minulla on kehitteillä uusi kiva idea, joka liittyy läheisesti näihin kukkiin joita korteissa esiintyy. Testaan idean prototyypin ensin Voimaannu messuilla ja palaan siihen myöhemmin. Jos uusi idea toteutuu niin tulevana kesänä kerään ahkerasti korteissa esiintyvien kukkien terälehtiä ja syksyllä istutan lisää kevättähtiä.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Uskon, että korttina on vielä parempi, sillä sain rajatuksi tuon pienen kukkasissa piileskelevän ötökän pois....tästä tulee kylläkin takakansi <3

      Poista