.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Blogin yläilmeen uudistusta


Blogin yläilmeen olisi hyvä kertoa blogiin saapuville mistä täällä oikein on kyse. Tämä ajatus mielessäni kehittelin uutta kuvaa yläpalkkiin. 


En ymmärrä kuvien kokoja ja muita teknisiä ihmeitä, joten asiat etenivät kokeilemisen kautta. Keräsin tähän kokeiluja, jotka tein ennen lopullista yläkuvaa. Voit nähdä miten etenin lopulliseen ratkaisuuni.Tein kuvakollaaseja, mutta en saanut niitä sovitetuksi koko blogin leveydeltä ja päädyin hylkäämään kollaasi-idean siksi kokonaan. Toistaiseksi ei siis tule kollaaseja yläpalkkiin kun en saa kokoa kohdilleen.Sain lopulta tehdyksi blogin levyisen kuvan. Sanatkin löysivät paikkansa. Tämä kuvaa RunoTalon tunnelmaa ja sisältöä uusillekin vierailijoille. Samalla kuva muistuttaa minua RunoTalon päämääristä. Samat asiat ovat minunkin tavoitteitani.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Varmasti uudistan paremmalla onnella taas joskus. Ajatus on mielestäni nyt oikean suuntainen <3

      Poista