.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 14. maaliskuuta 2013

Ratkaisu on tässä hetkessä

On ymmärrettävä, että ratkaisu on tässä hetkessä. Tämän lauseen olen kirjoittanut inspiraatio kirjani sivulle keväällä 2011. Tässä on ideaa ja ajatusta. Uskon ymmärtäväni mitä tämä tarkoittaa käytännössä, mutta en osaa toimia tämän mukaisesti. Toivon, että opin. Opettelen ahkerasti.

Olen varma, että kuvassa oleva perhonen on minua viisaampi läsnäolossa ja ratkaisujen tekemisessä. Se osaa. Se ei tee asioista turhan monimutkaisia. Siinäpä se.

Tästä on hyvä jatkaa messuvalmisteluita.

4 kommenttia:

 1. Tai ole läsnä hetkessä. Tommy Hellstenin kirjassa Pysähdy - Olet jo perillä on se hyvä lause: "Kun perataan kampeloita, perataan kampeloita." Hetkessä läsnäoleminen ei ole helppoa. Sitä jo haahuilee seuraavaa asiaa, eikä siten ole ikinä missään hetkessä.

  Luonto osaa pysähtyä ja pysäyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellsten kirjat ovat hyviä! Mistä tahansa arkisesta tekemisestä saa hyvän läsnäolon meditaation. Minulla toimii parhaiten autolla ajaminen ja töihin ajaessa on melkein tunti aikaa ;)

   Luonto on rauhoittava ja lisäksi sieltä löytää valmiit vastaukset kaikkiin mielen kysymyksiin <3

   Poista
 2. Hieno lause joka sisältää suuren viisauden. Usein odotamme sitä oikeaa hetkeä, se oikea hetki voi olal just nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein kun menemme virran mukana ja annamme ratkaisujen tulla luoksemme niin kaikki sujuu kuin tanssi. Niin taitaa virrata vesikin joessa, vapaana eteenpäin kiertäen esteet helpon tuntuisesti <3

   Poista