.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 15. lokakuuta 2012

VoimaPuutarha 2013 kortit tilattavissa


VoimaPuutarha 2013 voimakorttien kehitystyö on nyt valmis, joten uudet voimakortit ovat tilattavissa nettipuodista.

Vuoden 2013 jokaiselle viikolle on omistettu yksi pieni voimakortti, joten lopulta koko pakassa on 52 korttia kuten vuodessa on viikkoja. Yllä olevassa kuvassa näkyy korttien takapinta. Kortit ovat käyntikorttikokoa, vahvaa laatua ja niissä on pyöristetyt kulmat.


VoimaPuutarha 2013 voimakortit syntyvät vuoden 2013 aikana. Voimakortit tilataan etukäteen kullekin kuukaudelle kuukautta aikaisemmin. Ne toimitetaan postitse juuri ennen kyseisen kuukauden alkua. Kortteja voi tilata etukäteen kuukausi kerrallaan tai jopa useita kuukausia kerralla. Tahtoessasi voit tilata koko vuoden kortit, jolloin kortit postitetaan automaattisesti jokaisen kuukauden alussa laskun kera.

Kuukausipostituksessa on jokaisen viikon kortti pakattuna erikseen ja merkittynä viikon numerolla. Kortteja lähetyksessä on 4-5 kpl. Jokaiselle kortille on mukana pieni viesti, jossa kerrotaan kortin merkityksestä. Kun saat lähetyksen niin tarkoitus on avata kunkin viikon alussa kyseisen viikon voimakortti. Kortin voi laittaa itselle sopivaan paikkaan voimaa antamaan. Teemana vuodelle 2013 on Löydän sisäisen voimani.Voimakorteissa on kyseiseen kuukauteen liittyvää kuvamateriaalia Runotalon puutarhasta tai metsästä. Itse kuva saattaa olla aiemmin julkaistu blogissa, mutta voimakortti on aina uusi luomani aiemmin julkaisematon voimakortti. Kunkin kuukauden postitetut voimakortit julkaistaan blogissa vasta reilun kuukauden verran myöhemmin. Näin säilyy yllätyksellisyys ja etuoikeus heillä, jotka ovat kortit itselleen ennakkoon tilanneet.

Kokonainen vuoden 2013 voimakorttipakka tulee myyntiin vasta marras-joulukuussa 2013, joten toistaiseksi näitä voimakortteja saa vain kuukausierinä ja määräajan. Vuoden 2013 jälkeen on mahdollista tilata täydennyseriä, jos on jäänyt puuttuvia kuukausia.

Kortit on mahdollista tilata myös lahjaksi.

Suunnitelmissa on toteuttaa vuodelle 2014 jälleen uusi voimakorttipakka uudella teemalla. Tulossa on myös juuri näiden voimakorttien vuoden teemaan liittyviä tuotteita.

Tutustu tarkemmin nettipuodissa. Sinne pääset tästä.4 kommenttia:

 1. Rakastan tätä ideaa! Laitan jo tammikuun tilaukseen, ja kiitos-kortit myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsis, kommentit on luettu, mutta ei vastattu :) Kiitos Kiitos-korttien tilaajalle ja tammikuuta odotellessa...uskon, että siitä tulee hienoa!

   Poista
 2. Taitaa olla pakko tilata :) sen verran kiva idea ja tämäkin jotenkin sopii tämän hetkiseen elämän muutosta tukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen, että tunnet voimakorttien sopivan muutoksen tueksi ja kiva, että pidät ideasta. Odotan jo tammikuuta, vaikka talvesta en pidäkään...tai olen yrittänyt opetella pitämään ja ehkä jo alan oppiakin :)

   Poista