.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

RunotaloMetsä video


Tein oman videon Runotalon voimametsän kuvista. Ensimmäisen kerran Runotalon videossa on taustamusiikkia. Olen itse tehnyt musiikin tietokoneen avulla. Musiikin tunnelma kuvaa hyvin miten itse olen tämän viimeisimmän metsäkierroksen kokenut. Metsä on oma ihmeellinen maailmansa ja  sen voi kokea monin eri tavoin.


2 kommenttia:

 1. Oijoi olen täällä aivan fiiliksissä! Mahtavasti olet saanut koottua musiikin. Kuinka hienoa! Kuvat ja musiikki aivan upea kokonaisuus. Olen juuri itsekkin suunnitellut musiikin tekemistä tietokoneella. Pyysin poikaani lataamaan jonkun ohjelman jolla voin sitä tehdä. Onko vaikeaa, tuleeko tietää nuotit? Vai voiko aivan fiilispohjalta koota musiikin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskailin aikani musiikin tekemisen kanssa - kaikkea on kokeiltu, jopa lintujen äänien tallentamista :) Eilen vihdoin löysin ihan oikeasti hyvän ohjelman, suosittelen tätä vilpittömästi! Tekeminen on mielestäni tosi helppoa ja inspiroivaa (pian ei ehdi muuta kuin tehdä musaa...), käyhän tutustumassa http://www.jamstudio.com

   Maksoin suosiolla 3kk, hieman reilu 20€. Ilmaisversiota sai kokeilla 10 minuutin ajan.

   Olen täällä jo mielessäni innoissani katsomassa ja kuuntelemassa mitä mahdat luoda, kun pääset vauhtiin tämän kanssa. U tubessa oli hyvä opastusvideo, joka kannattaa katsoa ihan ekana niin hoksaa heti kaikki hienoudet.

   Poista