.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Blogin viikkosuunnitelma & Facebookin julkaisun uudistaminen

On ollut luovuutta elvyttävää pitää taukoa täältä blogista ja facebookista, mutta nyt kaipaan takaisin. Rakastan kaikenlaisia systeemeitä ja kokeiluja, joten taas testataan uutta juttua. Idea on muunnos Flyladyn toimintaideasta, jota käytän kodin siisteyden hallinnassa. Nyt siirrän vastaavan toimintamallin blogiini. Teen tätä niin pitkään kun tuntuu hyvältä. Siivouksessa olen päässyt huimiin onnentunteisiin systeemin avulla, joten sama voi tapahtua täälläkin.

Jaan itselleni toimintaviikot aiheittain. Keskityn viikon aikana yhteen asiaan ja kirjoitan siitä niin paljon kun ehdin ja tuntuu sopivalta. Laitan viikot näkyviin blogin marginaaliin niin lukijat näkevät milloin on mitäkin aihetta tulossa. Kaikki aiheet ovat Runotalon maailmaan kuuluvia.

Runotalon facebook sivu oli hetken hiljaisena, kun tunsin toistavani samaa kaavaa kuin niin moni muukin. Kuva ja syvällinen teksti on hyvin suosittu ja meitä tekijöitä ilmestyy lisää kuin sieniä sateella. Uskon, että on jo ylitarjontaa. Haluan muuttua ja tehdä hieman erilaista.

Palaan päivittäiseen julkaisurytmiin, jossa ajankohtainen luontokuva tulee tänne blogiin ja myös facebookiin. Kuvaan ei tule tekstiä. Kuvan äärelle on tarkoitus pysähtyä. Mikä on tämän kuvan viesti juuri minulle tänään? Luonnosta saa voimaa ja vastauksia sekä viisautta. Siinä on viesti, jota tahdon välittää maailmaan. Toivon, että ihmisillä olisi rohkeutta kirjoittaa omia kuvan herättämiä ajatuksia. Yksi luontokuva voi luoda yhtä monta ajatusta, viisautta kuin on ihmisiäkin.

Me kaikki katsomme maailmaa omasta näkökulmastamme ja minusta jokainen näkökulma on oikea juuri ihmiselle itselleen. On hyvä oppia hyväksymään erilaisuutemme, jopa kunnioittamaan ja arvostamaan sitä rikkautena tässä maailmassa. Miten hienoa, että meistä jokainen on yksilö. Kannustan jokaista tuomaan esille omaa persoonaa, omaa henkilökohtaista sisäistä voimaansa.

Viikkosuunnitelmani aloitan viikolla 44. Luontokuvien julkistamisen taidan aloittaa jo tänään, sillä olen innoissani. Lähden kohta metsään kuvaamaan kunhan sade taukoaa.

vko 44 Kurssiviikko - voimakurssit, aarrekarttakurssit, uudet kurssisuunnitelmat
vko 45 Voimakorttiviikko
vko 46 Nettipuotiviikko
vko 47 Taloviikko
vko 48 Puutarhaviikko
vko 49 Runoviikko
vko 50 Työyhteisöviikko
vko 51 Metsäviikko

Nyt ajattelen, että aloitan kierroksen uudelleen alusta viikosta 52. Samalla tämä viikkosysteemi auttaa minua keskittymään Runotalo yritykseni kaikkiin osa-alueisiin säännöllisesti. Kehitän varmasti niistä jokaista tehdessäni juttuja tänne blogiin.

Nyt alkoi sataa rakeita, mutta jostain näkyy valoa. Taidan saada tänään hyviä luontokuvia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti