.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 4. lokakuuta 2012

Nettipuodista postikuluitta & helposti laskulla


Tein hyvän parannuksen nettipuotiin. Poistin kaikista tuotteista toimituskulut. Hinnat pysyivät entisellään, joten tämä tarkoittaa tuotteita tilaavalle säästöä.

Lisäksi päätin helpottaa tilaamista: Alle 50 euron tilaukset tulevat parissa päivässä laskun kera 7 päivän maksuajalla. Puodissa on ollut käytössä ennakkomaksu kaikissa tilauksissa, mutta jatkossa ennakkoon on maksettava vain yli 50 euron tilaukset.


Tämä muutos tarkoittaa, että nämä voimapussukat maksavat 24,90€ eikä pennostakaan mene postikuluihin tuon hinnan lisäksi.Voimasiilin hinta on 9,90€ ja siinä kaikki.Talvi voimakirjat maksavat 39,90€. Ennen tuli n. 8€ toimituskuluja vaan eipä tule enää.

Tämä kaikki helpottaa minunkin toimintaani, kun laskutus on yksinkertaisempaa. Luotan siihen , että Runotalon asiakkaat ovat rehellistä väkeä, joten ei tehdä tästä turhan monimutkaista. Joulukin on tulossa.

Lähipäivinä kerron vielä Runotalon nettipuodin lahjakortista ja uusista voimakorteista.

Nettipuotiin katselemaan pääset tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti