.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 26. lokakuuta 2012

Voimakortti nro 3

Pysähdy tähän hetkeen.
Mikä on tämän voimakortin viesti juuri sinulle tänään?
 
Kannustan sinua tuomaan esille omaa persoonaasi,
omaa henkilökohtaista sisäistä voimaasi tähän maailmaan.  

Tässä tänään kuvaamani voimakortti. Huomaan, että näistä korteista tulee samalla myös säätilan seuranta päiväkirja, sillä voimakortit kuvastavat aina julkaisupäivän tilannetta luonnossa. Syksyt voivat olla hyvin erilaisia ja tilanteet vaihtelevat loputtomasti. Aina syntyy jotain uutta ja erilaista.

Tämä voimakortti-ideani on alkanut elää omaa elämäänsä luoden itse itseään eteenpäin. Tiedättekö, että olette kommentoimalla näitä kuvia luomassa upeaa ja ainutlaatuista voimakorttien varastoa? Tein hakulinkin tänään blogin marginaaliin. Siitä voi hakea voimakorttia numerolla eli voi arpoa itselleen kortin. Ajattelen, että kortteja voi kuukausien kuluttua olla useita kymmeniä. Kuinka hienoa on avata voimakortti ja katsoa erilaisten ihmisten kirjoittamia ajatuksia. Niin paljon tunteita, niin paljon viisautta ja niin valtava määrä persoonallisuutta, ainutlaatuisuutta. Meistä jokainen on ihmeellinen taideteos omana itsenään. Luonnossa on paljon samaa kuin meissä. Uskon, että olemme yhtä.

Kiitos kaikille teille, jotka jaatte omaa sisintänne muiden voimaksi ja inspiraatioksi. On vain oikeita mielipiteitä kuvista, jokaisella omansa itselleen.8 kommenttia:

 1. Sopeudun olosuhteisiin ja voin tehdä eritavalla kuin muut, ei ole pakko olla samanlainen. Olen vahva vaikka olen pieni.

  VastaaPoista
 2. yksinäisyys - mutta sellainen rauhallinen valittu yksinäisyys.
  solitude in English.

  ymmärtänet mitä tarkoitan.
  <3

  VastaaPoista
 3. Jäin yksin. Satojen kaltaisteni joukossa minua ei huomattu. Nyt loistan rubiinina uutta lunta vasten, olen ainutlaatuinen ja arvokas!

  - Unikivi

  VastaaPoista
 4. Puhdas, raikas ja selkeä, valo, tila hengittää! Tästä saa voimaa.

  VastaaPoista
 5. Minulle tämä on portti jonnekin toiseen maailmaan, taiteen maailmaan, haaveiden maailmaan, salaperäiseen maailmaan, missä nautin olla yksin. Mennessäni voin napata herkullisen marjan tai ehkä en sittenkään, annan sen kaunistaa portin pieltä. Tämä on hieno!

  VastaaPoista
 6. Tämä on minulle voimakuva: rauhaa, haluan luontoon, paljon vaatetta, että voi nauttia ja katsella. Ja siinä on mukana väripilkku! Terttu

  VastaaPoista