.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Voimakortti nro 5

Pysähdy tähän hetkeen.

 
Mikä on tämän voimakortin viesti juuri sinulle tänään?

 
Kannustan sinua tuomaan esille omaa persoonaasi,
omaa henkilökohtaista sisäistä voimaasi tähän maailmaan.
 
Tänään on utuista. Löysin kurkkuyrtin kukan, joka on muuttunut läpinäkyväksi. Katselin tiedostoista vuosi sitten otettuja valokuvia, jotka olivat aivan eri maailmasta. Seuraavaksi tarkastelin vuoden 2010 lokakuun kuvia ja ei ollut lunta niissäkään. Saan aivan uudenlaisia lokakuun kuvia nyt 2012. Millaistahan on 2013 lokakuussa?
 
Voimakorttien tarkoitus on auttaa löytämään vastauksia omasta sisimmästä. Mikä on tämän kuvan viesti? Mikä on tämän lokakuun merkitys ja tämän utuisen pehmeän päivän tunnelma? Mitä voin tästä kaikesta itselleni löytää?
 
Kiitos sinulle, joka jaat täällä kokemaasi. Olet rakentamassa omalta osaltasi voimakortteja ja jakamassa omaa sisäistä voimaasi kanssakulkijoille. Kiitos myös sinulle, joka otat vastaan voimakorttien viestin omaan sisimpääsi. Luonto on jokaisessa hetkessä lähellämme. Aina voit nähdä palan taivasta tai hengittää syvään ilmaa. Et ole milloinkaan yksin.


8 kommenttia:

 1. minulle kortti sanoo viestin
  paljas kauneus - jotakin sellaista mikä on olemassa ilman yletöntä määrää yrittämistä.
  se kauneus mikä kumpuaa ihmisen sisältä.

  <3

  VastaaPoista
 2. Voit käpertyä piikkiesi suojaan, piiloon - tai kurottautua kohti valoa ja vapautta, avautua ottamaan ilolla ja uteliaana se kaikki vastaan ja todeta kuinka kauneus lisääntyy ympärilläsi... Tosi kaunis kuva!

  VastaaPoista
 3. Niin hauras ja läpikuultava - silti valossaan vahva, väreissään monta viestiä.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ihania kuvia täällä, minä haluan myös tällaiselle kurssille =0) Tämä voimakuva viestii minulle elämän haurautta ja kauneutta. Minulla kävi kylässä rakas ystäväperhe, jonka mies on sairastunut vakavasti. Kuva vei minut näihin tunnelmiin, mutta todella kauniisti!

  VastaaPoista
 5. Nöyryys, odotus, toivo. Nuo sanat tulivat kuvasta ensimmäisenä mieleen. Siinä on jotain haurasta, koskettavaa. Sopii tähän elämäni hetken tunnelmaan hyvin.

  VastaaPoista
 6. Haalistuminen, haurastuminen, suru - vastassa valkoinen, puhdas valo.

  VastaaPoista
 7. Olen herkänvahva - taivun mutten katkea

  VastaaPoista