.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 26. helmikuuta 2011

Runotalon nettikauppa blogin yhteyteen

Runotalon nettikaupan suunnittelupalaveri oli torstaina. Nettikauppa tulee tänne blogin yhteyteen. Myynnissä on voimakortteja ja niihin liittyviä tuotteita. Viimeistään toukokuun lopussa kauppa on toiminnassa ja tällä kertaa se on ihan oikea nettikauppa, jossa voi maksaa normaalisti pankkikorteilla.

Kannattaa varautua, että muutoksen yhteydessä saattaa jotain toimintoja päivittyä uudelleen, jolloin kaikki ei toimi entiseen tapaan. Kerron täällä sitten, kun muutos on lähellä. Runotalon löytää onneksi aina googlen kautta hakemalla runotalolla.

Tuntuu hyvältä, että saan Runotaloa taas askeleen eteenpäin. Toivon, että voisin samalla luoda uskoa unelmiin ja mahdollisuuksiin myös muille. Nyt teen todella asioita, jotka ovat omaa sydäntäni lähellä. Siitä saan onnellisuuden voimaa, joka kantaa minua arjessa ja auttaa jaksamaan.


6 kommenttia:

 1. Hyvä idea!

  Sait varmaan jonkun turkoosivoimaruiskeen Afrikassa;-)

  Minä odotan jo I do Africa -sarjaasi.

  VastaaPoista
 2. Leena, varmasti Afrikka antoi voimaa. Tosi mukava kuulla, että odotat I do Africaa!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että voit tehdä sitä mistä todella pidät ja kun se lähtee sydämestä niin siinä on todellinen voimalautaus meille lukijoillekin. Kiitos Sinulle Sari.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laventeli, nyt tulivat sanasi oikeaan tilanteeseen, sillä itsekseni olen miettinyt, että onko tämä blogi aivan liikaa itsestäni kertomista...mutta nyt hieman helpotti oloani, kun kirjoitit, että on voimalataus muillekin - sitä minä niin kovin haluaisin tämän blogin olevan. Tunnen, etten osaa ihan antaa tänne sitä mitä haluaisin, jokin vielä pidättelee...olet ystävällinen ja arvostan sitä paljon. HYMY :)

  VastaaPoista
 5. Hieno blogi! Kiitoksia paljon.. EN löytänyt haulla runoja, oliko niitä jossain?

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja tervetuloa lukijajoukkooni. Ehkä hakusanasi eivät osuneet minun runojeni sisältöön. Blogiarkiston kautta etsimällä ainakin löytyy: lähes kaikissa kirjoituksissani on runojani mukana 2009-2010 tammi-elokuu, kunnes aloitin voimakortteihin keskittymisen täällä. Nyt runoissa on ollut taukoa. Oikeastaan voisin taas laittaa runojakin tänne.

  Oli ystävällistä mainita, ettei haku löytänyt runoja. Ehkä minun on kehitettävä runohakua jotenkin - jään miettimään asiaa.

  VastaaPoista