.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kalastus on Gambiassa tärkeä elinkeino

 
Valtavan iso kalasavustamo.

 
Ihmiset odottavat kaloja, kun kalastajat ovat saapumassa satamaan.


 
Pienemmässä kalasavustamossa erään naisen työmaa.


Kalasavustamossa savun keskellä työskentelevä nainen oli ystävällinen ja poseerasi minulle. Kenties hän saa tämän kuvan myöhemmin myös itselleen.


3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia asioita ja kuvia vieraasta maasta olet tuonut lähelle. Varmasti koskettavaa ja antoisaa käydä Afrikassa.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvasarjoja ja kertomusta matkaltasi. Postauksiesi kautta pääsen myös pienelle matkalle itsekkin. Pidän näistä kuvista, joissa paikallisia ihmisiä, töidensä äärellä, ne kertovat paljon.
  Ps. Iloista ystävänpäivää Sari :)

  VastaaPoista
 3. Trina, mukava kuulla. Vielä minulla olisi kuvia muutamaan postaukseen...pakko ne on varmaan vielä tänne laittaa. Oli koskettavaa, tunnen etten ole sama ihminen joka sinne lähti. Jossain blogissa joku oli kirjoittanut, että kummallista miten kiire on arvostetumpaa kuin köyhyys, vaikka molemmat ovat puutetiloja...

  Valokki, kiitos ystävänpäivän toivotuksista ja vielä tässä ehdin toivottaa hyvää ystävänpäivää myös sinulle! Minulle ihmiset arjen puuhissa olivat houkuttavia kuvauskohteita ja näin paljon sellaista minkä olisin halunnut kuvata, mutta en vain saanut kysytyksi lupaa kuvata. Ehkä menen joskus uudelleen ja olen rohkeampi.

  VastaaPoista