.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 3. maaliskuuta 2011

On hyvä olla ihminen ihmiselle

Olen onnistunut hypähtämään innostumisen ja luovuuden aalloille. Kuljen elämän virrassa kevyesti ja hymyillen. Tutkin uteliaana mahdollisuuksiani toteuttaa unelmiani, mutta keskityn silti olemaan läsnä tässä hetkessä. Tämä hetki on paras minulle. Otan sen vastaan kiitollisena joka hetki.

Kerää kaikki muruset onnen,
laita ne kaikki samaan pussiin.
Ota sieltä joka päivä yksi
ja ojenna vastaan tulevalle ihmiselle.
Runotalo


Ihailen usein ihmisissä monia asioita. Ne voivat olla ulkoisia asioita  kuten kampaus, kiva koru tai sitten jotain mitä henkilö tekee tai sanoo. Olen opetellut ilmaisemaan tuntemani ääneen ja olen huomannut, että siitä on tulossa tapa. Toisinaan on mukava ilahduttaa ventovieraitakin ihmisiä kohteliaisuudella, kiittää hyvästä palvelusta tai vain katsoa kassalle maksaessa rahastajaa oikeasti silmiin. On hyvä olla ihminen ihmiselle.


5 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä kanssasi, voisimme useimmin sanoa positiivisen sanan kanssamatkaajillemme.
  Huomaan, että kun sanon jotakin esim. työkaverin kampauksesta tai meikistä niin itsekin tulee hyvälle mielelle kun on tuottanut sitä toiselle.

  VastaaPoista
 2. Moi! Eksyin tänne monen blogin kautta! Sinulla on kiehtovalta tuntuva blogi, jolla on hieno nimi. ;) Aion tutustua paremmin. Itsekin olen toteuttanut oman unelmani. Pieniä ja suuria. Olen tehnyt aarrekarttoja monta kertaa elämässsäni.

  terv. Heidi Rakastuin runoon -blogista.

  Tarinani on tiivistettynä täällä eräässä toisessa blogissa: http://nono.vuodatus.net/blog/595555

  VastaaPoista
 3. Laventeli, minäkin teen sitä juuri siksi kun tulen itse siitä onnelliseksi ;)

  Heidi, olen iloinen, kun löysit tänne ja päätit jäädä lukijaksi. Aarrekartta-ihmiset ovat sydäntäni lähellä. Tarinasi on hieno, käykäähän muutkin tutustumassa.

  Iloa viikonloppuunne :)

  VastaaPoista
 4. Hei tuo on tosi ihanaa, ilahduttaa toisia. Mä olen ottanut tavakseni vakituisessa ruokakaupassa käydessäni muiden ilahduttamisen jos siihen tulee mahdollisuus. Mua niin ottaa päästä kun suurimmalla osalla asiakkaista on muka kauhee kiire siellä ja sit ovat pinna kireellä. No minä annan tilaa punnita ekana, hymyilen ja kerron ettei ole kiire, sit ne ihanko herään ja hymyilee takaisin ja sanoon ettei heilläkään ja unohtavat oman kiiresähläämisen. Autan vanhuksia jos tarvetta ilmenee,hymyilen ja sanon pari sanaa. Toivotan hyvää viikonloppua leikkelemyyjälle jne. Ihmiset menevät aluksi hieman hämilleen kun siihen ei olla tottuttu mutta sitten vastaavat takaisin. On niin hienoa huomata kuinka se pieni juttu toi hyvän olon minulle ja toiselle hymyn huulille:)

  VastaaPoista
 5. Sanopa muuta Henrietta, miten erilainen maailma olisikaan, jos me kaikki tekisimme jatkuvasti näitä pieniä hyviä tekoja. Luotan siihen, että se tarttuu ja leviää eteenpäin kun teemme sitä sitkeästi.

  Hymyileminen ja iloisuus ovat kummia juttuja, kun usein saa jopa kuulla, että mikäs nyt hymyilyttää tai naurattaa...kyllä ihminen voi ja saa olla onnellinen ihan vain pelkästä olemassa olostaankin vaikka joka hetki :)

  Kiitos kommentoinnista hyvän asian puolesta Henrietta!

  VastaaPoista