.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 22. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger - tunnustus!


Tuntuu upealta, sillä tämän tunnustuksen blogilleni ojensi Leena Lumi, jonka tyyliä ja rohkeutta usein iloisesti hymyillen ja toisinaan ihmetyksestä silmiäni pyöritellen ihailen. Kiitos Leena Lumi, mukavien lukuhetkien lisäksi olet kannustanut minua Runotalo-polullani jo monen monta kertaa.

Tunnustuksen mukana seuraa 5 kysymystä, joihin vastaukset tässä alla. Sitten kerron 5 blogia, joille ojennan tunnustuksen eteenpäin.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Tahdon ikuistaa Runotalon eli unelmani syntytarinaa. Tällä hetkellä tapahtumat pyörivät voimakorttien ympärillä eli blogissani voi seurata miten kortit syntyvät. Blogin sisältö muuttuu Runotalon etenemisen mukaan.


Mikä tekee blogistasi ainutlaatuisen verrattuna muihin?
En tiedä, onko toista samantapaisia voimakortteja tehtailevaa blogia. Runotaloa on olemassa vain yksi ja ainoa. Ainutlaatuista on se, että talo elää jo elämäänsä blogissa, vaikka on vain kasa hirsiä pellolla odottamassa tonttia ja pystytystä.


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin kuvata ja kirjoittaa muidenkin nähtäväksi Runotaloksi ostamani talon purkamisen. Kun emme purkaneet taloa joka päivä, täytin välipäiviä puutarhakuvilla ja aforismeillani, joita olin kirjoittanut jo vuosia. Sitten huomasin jatkavani vielä talon purkamisen jälkeenkin.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Minulla on useita blogeja ja pieni nettikaupan tapainen. Haluaisin yhdistää kaikki selkeämmäksi kokonaisuudeksi ja saada nettikauppani toimimaan järkevästi yhdessä blogini kanssa. Blogi voisi synnyttää tuotteita nettikauppaani. Minulla on torstaina ensimmäinen palaveri blogin ja nettikaupan yhdistämiseksi eli muutoksia on oikeasti tulossa ja olen siitä innoissani.

Mitä haluaisit muuttaa muiden blogeissa?
Haluaisin ehtiä itse useammin kommentoimaan ja myös lukemaan kaikkia mielenkiintoisia blogeja. Olen kiinnostunut laaja-alaisesti hyvin monenlaisista asioista ja ihmisistä yleensäkin. Haluaisinko muuttaa jotain muiden blogeissa? Arvostan persoonallisuutta, kauneutta, selkeyttä, positiivisuutta ja rohkeutta olla rehellisesti oma itsensä niin pitkälle kuin se blogimaailmassa on järkevää ja turvallista. Muuttaa voisi kaavoja joihin helposti juutumme eli olisi kiva nähdä todella kummallisia ja erilaisia blogeja, joissa on uutta ideaa, joka on vapaasti kaikille jaettavissa ja hyödynnettävissä.


Nyt ojennan tunnustuksen eteenpäin viidelle mahtavalle blogille.

Ensimmäisenä haluan muistaa Sateenkaarentaa blogin Ilonaa, jolle en ole koskaan kertonut, että hän on innoittanut minua puolitoista vuotta sitten. Silloin kun halusin aloittaa blogin pidon niin etsin netistä kauniita blogeja ja kaikista eniten Ilonan blogi inspiroi ja rohkaisi minua aloittamaan. Pidän paljon tunnelmasta, jonka Ilona osaa luoda kuvillaan ja sanoillaan.

Toisena paikkansa ansaitsee Tähtisilmä, joka blogissaan julkaisee henkiseen kehitykseen liittyviä artikkeleita. Löysin Tähtisilmän vasta vähän aikaa sitten, mutta olen jo löytänyt monta kirjoitusta ja kuvaa, jotka puhuttelevat minua.

Kolmantena annan tunnustuksen Laventelin päiväkirja blogiin. Laventeli on uudehko tuttavuus, mutta heti blogissa tuntui niin tutulta ja kotoisalta. Käykääpä vilkaisemassa.

Neljäntenä vuorossa on Wabi & Sabi blogi. Ihana, erilainen ja inspiroiva. I love it!

Viidenneksi valitsen lempipuuhiani käsittelevän Trädgårdsflow blogin. Minusta tämä on erityisen kaunis ja tyylikäs blogi, joka antaa uusia ideoita ja innostaa. Jätte bra, tycker jag!

Kaksi viimeisintä mainittua blogia eivät ole suomenkielisiä, mutta ajattelen, että kieli ei voi olla esteenä tunnustusten antamiselle. Itse ymmärrän ruotsia kohtuullisesti, mutta en uskalla kirjoitella lauseita virheiden pelossa.

Tämän tunnustuksen eteenpäin saaminen veikin yllättävän paljon aikaa. Mutta nyt tuli valmista, olipas hauskaa  :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos Sari tästä tunnustuksesta, se merkitsee minulle tosi paljon, kun olen vasta alkanut tämän bloggailun ja ihmettelen itsekseni, että miten ja mihin suuntaan blogini kehittyy. Tästä on hyvä jatkaa.
  Mukavaa illan jatkoa halauksen kera.

  VastaaPoista
 2. Sari, sinä jos kuka olet tämän ansainnut, joten ole hyvä vain!

  Mielenkiitoista, että toit esiin Ilonan, sillä aikomukseni oli, laittaa tähän kommenttiin, että ottaa vähän esimerkkiä Ilonasta. Hänellä on blogi, joka tukee putiikkia ja putiikki, joka ehkä tukee blogia;-) Sinulla on se ero, että nettikauppa on vähän eri, mutta asioilla on tapana järjestyä.

  Putiikkisi nimi Runotalo on todella hyvä ja usko pois, minä tiedän, mikä myy.

  Nyt minä ihan oikeesti odoatan jo niitä Afrikka -kortteja...

  VastaaPoista
 3. PS. En ole kova halailemaan, mutta tässä olen hyvä: ♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Hi Sari!

  Congratulations on your award!

  Thank you so much for your kind words about my blog! It warms my heart, you know ..... and thank you for the nice award you have given me!

  Language is a little tangled from time to time when to communicate;-) But you know, I'll tell you what I usually do .... Well, I write my little greeting in the google translate and then I cut it out and paste it in the comment box ... hihi ......

  Have a wonderful week!
  /Charlotte

  VastaaPoista
 5. Mama Mia & Lots of love and sooooooooooooo many thanx, from Sweden!!

  Agneta, Wabi & Sabi

  VastaaPoista
 6. Laventeli, muistan vielä kun sain itse ensimmäisen tunnustuksen, se oli ihmeellistä ja jännittävää, kun en heti ymmärtänyt mikä se oikein on...

  Leena, kiitän luottamuksesta, Afrikkaa tulee lisää ja jos osaisin niin laittaisin sydämet tähän, mutta mistä niitä oikein napataan...jostain merkeistä kait :)

  Charlotte, thanks for your kind advice!

  Agneta, Lots of love from Finland!!

  VastaaPoista